Páran túlzásba estek a halloweeni dekorral

Rém jó házak, szuper halloweeni díszítéssel

2018/11/02

Sokan szeretnek túlzásba esni néhány dolgot illetően, a dekoráció pedig szintén ezek közé tartozik. Lehet giccses, túl színes vagy épp túl ijesztő.

Elérkezett az évnek az az időszaka, mikor mindent feldíszítenek. A világon legtöbben karácsony előtt dekorálják ki a lakásukat de sokan már a halloweent is kicicomázott lakással várták. Viszont ugyanúgy ahogy az ünnepi fényekkel is túlzásba lehet esni, az ijesztő kellékekkel is. Összegyűjtöttünk nektek néhány olyan házat, melyek tulajai kicsit átestek a ló túloldalára mikor a dekorációt rakták fel.

1. Tudjuk, hogy nem igaziak a zombik meg ilyesmi, de attól még elég nagy visszatartó erő a Walking Dead szereplőit viszont látni a bejáratnál.

2. Az előzővel ellentétben ide szívesen benéznénk. Kedvenc Simpson figuráink halloweeni jelmezben? Naná, hogy imádjuk!

3. Elképzelni sem tudjuk mennyi időbe telt kifaragni ezt a rengeteg tököt. Mindenestre tuti, hogy messziről kiszúrja bárki ezt a házat.

4. Nos, ebből két dolog származhat. Vagy még jobban fogják a gyerekek utálni, hogy iskolába kell menni vagy annyira menőnek tartják a buszsofőrt, hogy alig várják majd a sulis napokat.

5. Ez a ház annyira jó, hogy igazából nincs is mit hozzáfűzni. Csak nagyon király!

6. Rém rom? Megvan?

7. KIZÁRT, hogy ide betennénk a lábunkat. 

Hozzászólások