Párbajozz a p*csöddel!

Öltöztesd falloszod színes ruhákba, és nyársald meg a haverjaidat!

2016/10/13

Mindig is szerettél volna megvívni a haverokkal, de nem tudtatok fegyvernemet választani? A megoldás: párbajozz pöccsel! Mutatjuk, hogy zajlik az ütközet!

Minden férfi álma, hogy vérre menő küzdelmeket vívhasson a farkával. Mármint nem magát a farkát akarja legyőzni, hanem az lenne a hősi fegyver, amivel felnyársalhatja az ellenfeleket. Nos,  a Genital Joustingnak hála hamarosan mindenki átélheti ezt a remek élményt. A jelszó: párbajozz a pöcsöddel!

genital_jousting

Ezt viszont nem úgy kell elképzelni, hogy a pasik majd bemásznak a ringbe, és nekiállnak egymást püfölni a dákóval. A viadalok természetesen számítógépen fognak zajlani, és lesznek bizonyos szabályai is. A feladat annyi, hogy hatolj be az ellenfeleid egyetlen testnyílásába, mielőtt ők tennék meg ugyanezt. Onnantól kezdve, hogy valakit elkaptál, már az ő lőcsét is te irányíthatod, egyfajta fallikus százlábút formázva a sok, egymásra rakódó péniszből. Ráadásul a “PENETRATION” hang minden egyes behatolásnál egy kis nosztalgikus Unreal Tournament hangulatot is teremt! Mindeme élményeket pedig megkoronázza az a tény, hogy a kis kukikat különböző öltözékekbe lehet bújtatni. Hát nem cuki?

Az egyetlen probléma az, hogy a játék egyelőre nem érhető el. Pedig mi már nagyon várjuk, hogy a vitás helyzeteket eme csodás kis program használatával dönthessük el…

Hozzászólások