Paris Hilton elvesztette 2,5 millió dolláros jegygyűrűjét egy őrült buliban!

Paris Hilton hisztirohamot kapott

2018/03/26

Paris Hilton őrült hisztibe kezdett, amikor bulizás közben elvesztette 2,5 millió dolláros gyémát gyűrűjét. A részletekért görgess lejjebb!

Paris Hilton és párja két együtt töltött év után, decemberben jelentette be, hogy jegyben járnak. Chris Zylka egy hatalmas, körte alakú gyémánt gyűrűvel kérte meg szerelme kezét Aspenben. A csodaszép darab kb. 2,5 millió dollárt ér. Súlyának hátulütője azonban, hogy a gravitációnak köszönhetően könnyen leesik Paris ujjáról.

Ez történt hétvégén is, amikor a pár barátaikkal együtt Miami-ban bulizott egy klubban. Paris szokásához híven vadul táncolt, az egyik kézemelés során pedig a gyűrű egész egyszerűen lerepült az ujjáról. Az örökösnő természetesen hisztirohammal és könnyek között kérte a biztonsági szolgálatot, hogy fésüljék át a sötét, 5000 négyzetméteres helyet. Az elmondások szerint mindenki a gyűrűt kereste, a földön kúszva, asztalok, székek alatt, végül csupán a szerencsének köszönhetően meg is találták, mégpedig egy jéggel teli pezsgős vödörben. Micsoda irónia.

forrás

Hozzászólások