Párizs romantikája gyönyörű sütiken

Cukormáz és pompa

2016/01/13

Azt mondják, a világ legromantikusabb városa Párizs. Szerelmes fotók százai készülnek a Eiffel-torony lábánál, eljegyzések és nagy bejelentések helyszíne a monumentális torony körüli óriási park. Párizs a szerelem városa, ahol bármi megtörténhet veled, amit csak akarsz. Ha ezt a romantikát szeretnéd megidézni, ezeket a gyönyörű kreációkat válaszd inspirációnak.

received_2491012060986581

Ha azt mondom, Párizs, minden, amit ez a város megihlet, valahogy magától értetődően elegáns lesz. Mintha csak egy csokorról beszélnénk. Szép és kívánatos, csillogó és divatos. Nem utolsó sorban ízletes és szemet gyönyörködtető.

eiffel12

Alig egy hónap, és itt a sokak által kedvelt ünnep, a Valentin-nap. Ha a te szemeid előtt is piros szívecskék táncolnak, kezdd el már most összegyűjteni a legromantikusabb meglepetéseket, amivel örömet okoznál párodnak. De ne rohanjunk ennyire előre az időben! Ha egyszerűen csak Párizs szerelmese vagy, az elegancia, divat rajongója, imádod a finom parfümöket, az isteni bonbonokat, a francia borokat, egyszóval tehát mindent, amit a fények városa jelent, akkor itt az ideje, hogy mindezt becsempészd a konyhádba, és  a francia főváros egy szempillantás alatt az asztalodon landoljon. Hidd el, a romantika azonnal magával ragad!

eiffel8

Párizs legismertebb jelképe az Eiffel-torony. Bár az építményt a helyiek nem szeretik feltétel nélkül, a tornyot pedig többször le akarták bontani pályafutása alatt, vitathatatlan, hogy az Öreg-hölgy még ma is az egyik legtöbb turistát vonzó látványosság a városban. Miután az ország jelképe lett, érhető, hogy számos alkotót ihletett meg robusztus eleganciája, fém szerkezete, ami bár annak ellenére, hogy nem egy puha anyag, még az édesszájú cukrászokat is magával ragadta. Hogy bebizonyítsuk, igenis lehet az acél finom és könnyed, megkerestük neked a leggyönyörűbb kreációkat, amiket a párizsi Eiffel-torony ihletett. Utazzunk együtt a fények városába! Nézd meg a galériát!

Hozzászólások