Párkapcsolat vagy csak szex?

Ezt jelenti a pasiknak az első együttalvás

2015/03/26

Nincs két egyforma ember, így több pasit is megkérdeztünk arról, hogy mit éreznek akkor, amikor megtörténik az első együttalvás. Vajon párkapcsolat lesz belőle vagy csak szex volt?

A pasik és a nők előbb-utóbb az ágyban végzik, de nem mindegy hogyan folytatódik az együttlét. Vajon párkapcsolat lesz belőle vagy csupán egy hancúr volt?

Lajos, 39

Nem szerettem soha rágörcsölni az első együttalvásra, menjen inkább az útján a dolog. Többek között olyanok is megfordulnak a fejemben, hogy horkolok vagy sem… Konzervatív vagyok, soha sem szerettem, soha sem arra gondoltam, hogy kihasználom, kihasználnám a nőt. Voltak egyéjszakás kapcsolataim, de akkor mindketten tudtuk, hogy ez erről szól.

Couple kissing

Tibi, 27

Ha randizás után eljutunk arra a pontra, hogy együtt alszunk, és senki sem megy haza szex után, az számomra azt jelenti, hogy ez egy kapcsolat. Innentől kezdve komolyan veszem a lányt és semmiképpen sem élek vissza az érzéseivel. Persze az is előfordulhat, hogy ő nem vesz komolyan utána, ez nem tisztességes, de előfordulhat.

Zoli, 24

Kicsit biztatással tölt el, hogy ebből lehet komolyabb is. Ha egyéjszakás a kapcsolat, akkor előre megbeszéljük, hogy ebből nem lesz több, de változó a helyzet, attól függ kivel vagyok éppen. Ha csak aznap ismertem meg a lányt, akkor sem küldöm haza szex után, mert senkivel sem tennék olyat, hogy elküldjem hajnalban… Azonban ha már régről ismerem, akkor ő is tudja és én is tudom, hogy egy együttalvás nem feltétlenül jelent egyet egy kapcsolattal.
Akivel kapcsolatra vágyom, annak jelzem ezt és éreztetem vele.

83110495

Márk, 30

Csak akkor alszom együtt egy nővel, ha előre tisztáztuk, hogy mit jelent ez számunka. Előre egyeztetünk, hogy ez most kapcsolat lesz, vagy csak szexről lesz szó, így senki nem ver át senkit.

Laci, 36

Nem vagyok híve az egyéjszakás kapcsolatoknak, ezért nálam ha már eljön a pillanat, hogy ő nálam vagy én nála alszom, akkor ez egészen biztosan egy induló kapcsolat pillanata. Ha a közös éjszaka után ő mégis úgy dönt, hogy nem szeretné folytatni velem az életét, ezt elfogadom. Ez egy mérföldkő, az én házam, az én váram, azt engedem be, akiben megbízom.

Robi, 29

A legintimebb dolog az együttalvás. Egy bizalmi kinyilvánítás, hogy beenged a magánszférájába, egy nő esetében ez egy extrémen komoly előrelépés, hiszen láthatom smink nélkül, mert akkor a leggyönyörűbb. Nagyon pozitívan élem meg az első együttalvást, mert a bizalmába fogad az ember. Ez számomra azt jelenti, hogy ebből kapcsolat is lehet. Nálam már nem képzelhető el az első együttalvás után hogy ebből egyéjszakás kapcsolat lesz.

Hozzászólások