Parkolóhely miatt lőtték szitává egymást

A motorosok bandaharca egy kis pofozkodással kezdődött

2015/05/18

Egy népszerű étterem előtt veszett össze több motorosbanda, először azért, mert nem volt elég parkolóhely. A vita rendesen elfajult, először a furkósbotok kerültek elő, majd sorrendben a láncok, a kések, végül a lőfegyverek. Az eredmény: kilenc halott és 18 sebesült Texasban.

Twin Peaksnek hívják azt az éttermet az amerikai Texasban, ahol félmeztelen lányok szolgálnak fel, és ahol hétfőn három motorosbanda botlott egymásba. A vita azon robbant ki, hogy nem volt elég parkolóhely, de most senki nem akadt, aki elsimította volna a nézeteltérést, így gyorsan pofozkodásba torkollt a verbális összetűzés.

Az első pár öklös után azonban elindult a lavina, és előkerültek a baseball-ütők, a motorosláncok, a kések, és végül a lőfegyverek. Innen sajnos már nem volt visszaút, elkezdődött a lövöldözés a motorosok törzshelye előtt, amihez csatlakoztak a nagy erőkkel kiszálló rendőrök is, és pánik tört ki a környező házaknál.

motoros

A végeredmény igazi horror volt, kilenc holttestez számoltak össze a lövöldözés végén, emellett tizennyolc embert kellett kórházba szállítani lőtt, vagy szúrt sebekkel. Egy helyszínelő rendőr azt mondta, hogy harmincöt év szolgálat alatt ilyen még nem látott, a vér patakokban folyt, mint egy valódi háborús helyszínen.

1993-ban egyébként már volt hasonlóan tragikus eset ugyanitt, bár más volt a körítés. Akkor 51 nap után gyújtotta magára az épületet egy szekta.

Hozzászólások