Parti Kisokos 2. – Tejjel vagy cukorral?

Cikksorozatunk második részében bemutatjuk a Kávészünetet, mint rendezvény típust. A Rendezvény Kisokos első részében a különböző partik típusairól olvashattok.

2014/04/26

Van, aki feketén, van aki tejjel, van aki cukorral issza a kávéját. Akik szeretik halmozni az élvezeteket, azok tejszínhabot, fahéjat, csokoládét, mogyorót vagy vaníliát is tesznek italukba. Sokan azért isszák a kávét, mert energiával tölt fel,mások csupán az ízéért kedvelik.Akármi is az ok, kávészünet mindenkinek kell!

166668631Parti Kisokos sorozatunk második részében a Kávészünet nevű rendezvényről olvashattok. Az első, bevezető részt ITT olvashatjátok.

Mi történik a Kávészüneten?

A Kávészünet nem egy önálló rendezvény, hanem a különböző étkezésekkel, hosszabb, fél- egynapos például konferenciákkal összekötött kiegészítő elfoglaltság, mely nem tart tovább 20-30 percnél. Célja, hogy a vendégek felfrissüljenek, megmozgassák magukat és elgémberedett tagjaikat.

Mit lehet enni-inni a Kávészüneten?

Nevéhez hűen általában kávét lehet inni ezeken a rendezvényeken ,de teát és üdítőt is felszolgálnak, sőt ritkán még aprósüteményt is ehetünk. Egyfajta “állófogadásról” van szó.

Mit illik viselni a Kávészüneten?

Mivel ez egy kiegészítő rendezvény, nincs kifejezetten ajánlott dress code. Amit aznap viselsz a munkahelyeden, tökéletes lesz a Kávészüneten is.

Hozzászólások