Parti Kisokos – Tudd meg, mit csinál egy sztár a koktélpartin!

Cikksorozatunkban bemutatjuk a különböző étkezésekkel egybekötött leggyakoribb rendezvények típusait, hogy akkor se legyetek zavarban, ha elhívnak egy koktélpartira, ahol Ördög Nórával kell koccintani.

2014/04/27

Koktélparti vagy állófogadás, előbbire illik elegánsan, de visszafogottan felöltözi, utóbbinál arra kell számítani, hogy nem lesz ülőhely a környéken. Kávészünet vagy gálavacsora, előbbi lehet egy konferencia szünetében, utóbbira többfogásos ételkülönlegességeket szolgálnak majd fel.

178124380Ezekről az eseményekről hallottunk már, hiszen gyakran emlegetik egy-egy sztárparádét felvonultató rendezvény alkalmával. Csak ámulunk, amikor meglátjuk Jennifer Lawrence-t, amint végighúzza gyönyörű ruháját egy vörös szőnyegen, és arra gondolunk, milyen jó lenne mellette sétálni és elcsevegni vele a soron következő koktélpartin. De valóban tudjuk, hogy melyik rendezvénytípus milyen fajta bulit takar?

Ha nem olvasd el Parti Kisokosunkat!

Tudtad, hogy a rendezvény egy olyan összejövetel, ahol egy szervezett közösség jön össze szórakozni? Ezeket a rendezvényeket típusaik szerint csoportosíthatjuk. Találkozhatunk:

  1. Hivatalos rendezvénnyel – konferencia
  2. Étkezéssel egybekötött rendezvénnyel – koktélparti
  3. Egyéb rendezvény – bál

Kedvenc sztárjaink általában az étkezéssel egybekötött rendezvényeken vesznek részt.

Ez a parti a teljesség igénye nélkül lehet például:

  • Kávészünet
  • Szendvicsparti
  • Koktélparti
  • Állófogadás
  • Díszétkezés
  • Francia étkezés
  • Grill parti

Parti Kisokos cikksorozatunk további részeiben a fenti rendezvényeket mutatjuk be nektek, hogy ne legyetek zavarban, ha meghívnak például egy állófogadásra és felkér egy táncra Csányi Sándor maga!

Hozzászólások