Pártos Csilla segélykiáltása

Mire figyelmeztet Pécsi Ildikó menye?

2015/08/04

Már hosszú ideje Pártos Csilla válásától, és Pécsi Ildikóval való „harcától” hangos a sajtó, ezért a televíziós műsorvezető inkább elnémult, most azonban segítséget kér…

Válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, családi viták a média előtt – ezek történtek mostanában Pártos Csilla háza táján. De emellett menő üzletasszony lett, ugyanis megálmodta és létrehozta saját jógastúdióját, pár napja pedig arról is beszámoltunk, hogy újra rátalált a szerelem.

A magánéletére vonatkozó kérdést mindössze ügyvédje erősítette meg. “Ügyfelem szeretne új életet kezdeni. Tekintettel arra, hogy közös gyermekük édesapja már lassan két éve szakított vele, az új kapcsolatának jogilag nincsen semmi relevanciája az ügyben. Az új kapcsolat segít neki abban, hogy a válás okozta stresszt könnyebben fel tudja dolgozni. Továbbra is szeretne kiegyensúlyozott, jó viszonyt ápolni gyermeke édesapjával, ahogy ezt eddig is tette. A magánéletéről, ahogy eddig, ezután sem szeretne nyilatkozni” – mondta az ügyvéd. Kattints a részletekért!

pártos csilla

Azonban aggodalomra ad okot Csilla közösségi oldalán történő kommunikációja, melyről egy klinikai szakpszichológus is kifejtette a véleményét. Legutóbb egy Coelho-idézetet osztott meg ismerőseivel, barátaival és rajongóival: „Zárj be néhány ajtót! Ne büszkeségből, tehetetlenségből vagy arroganciából, hanem csupán azért, mert már nem vezetnek sehova.”, majd hozzáfűzte, „A változást sosem holnap, ma kell elkezdeni!”.

Emellett a jelenkor férfitársadalmának tönkremenetelére is felhívja a figyelmet, valamint az erős nők ismérveit is hirdeti. Rendkívül sokatmondóak azok a dolgok, amiket egy felhasználó oszt meg táborával Facebook oldalán.pártos csilla

„Aki ilyet ír, akár azt is a világ tudtára akarja adni, hogy segítségre van szüksége. Nyilván egy-egy pénzügyi vita, probléma nem elhanyagolható dolog, de azért érdemes mindent a helyén kezelni. Ugyanakkor persze fennáll az a veszély is, hogy vannak, akik nem tudják feldolgozni a velük történteket, és a végtelenségig elkeserednek. Segítséget kérnek, a környezetnek pedig figyelnie kell az illetőre” – árulta el a Borsnak a szakember, Szlobodnyik Csaba.

Olvass még Pártos Csilláról!

Hozzászólások