Pasifogó Valentin-nap

Kedves ötletek rózsaszín púderfelhőn ülőknek

2016/01/25

Kár is lenne tagadni, alig három hét, és itt a nagyon várt Valentin-nap, ami most egyeseket szíven ütésként ér, mások viszont tényleg buzgón készülnek a szerelmesek napjára. Tartozz bármelyik csomagba, nálunk most biztosan olvashatsz pár jó ötletet, mit adj ilyenkor a pasidnak!

received_2491012060986581

Ha te is rózsaszín felhőn ülve indultál el 2016-ba, vagy most tervezed rápattanni, vagy valamilyen okból kifolyólag egyszerűen csak imádod a Valentin-nap varázsát, mert ez is csak egy ünnep, amit jól esik kellemesen eltölteni, akkor ez a néhány ötlet kifejezetten neked szól! A szerelmesek napját nálunk az utóbbi években valamiért iszonyatos ellen-kampány próbálja a feledés homályába tiporni, egyelőre inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ilyenkor gyakran hallani, hogy “ne csak ezen a napon szeress!” (jogos), vagy “ez is csak egy Amerikából átvett buta szokás” (negatív), de szerencsére akadnak szép számmal olyanok is, akik átadják magukat az ünnepi hangulatnak, és piros szívecskék mámorában úsznak át február 15-re.

A Valentin-nap hagyományainak ecsetelésébe most csak azért nem mennék bele, mert bárki megtalálja ennek részleteit az interneten. Egy dolog biztos: a szerelmespárokat, friss házasokat és jegyeseket ezen a napon már az ókori Rómában is ünnepelték, de az angolszász országokban vált csak igazán népszerűvé. Így azt gondolom, nagyon gyenge kis próbálkozás lenne részünkről, ha a XXI. század rebellis szinglijei, és a világra haragvó pár nélküli lakói úgy döntenének (és fennen hangoztatnák), hogy micsoda balgaság ekkor egymásra gondolni!

Arra kevésbé számíthatunk, hogy a férfiak leülnek nagy piros szívecskéket rajzolni, amivel aztán beszórják a lakást (teszem hozzá, akadnak olyanok, akiknek eszébe jut ilyesmivel kedveskedni), de a nők biztosan azon törik a kis buksijukat, hogyan lepjék meg párjukat ezen a napon. Íme néhány ötlet, hogyan köszöntsd a szerelmedet:

Palackba írt vallomás

Játékos és kedves formája annak, hogyan vallj őszintén érzelmeidről! Gyűjtsd össze párod kedvenc szokásait, hogy miért zúgtál bele visszavonhatatlanul, mi az, amit adott neked, miért szereted igazán, és vésd fel őket néhány papírlapra. Csinosíts ki egy régi lekváros üveget, vagy egy kis dobozt, szórd bele a fecniket, ő pedig biztosan meg fog hatódni, ha megtudja, mennyire és miért szereted igazán!

valentin nap

Hálószoba, pikánsan

A szexi fehérnemű és az éjszakai meglepetés körítése a díszlet. Válogasd ki a kedvenc képeidet kettőtökről, majd aggasd színes luftballonok végére. A legjobb, ha mindezt a piros szín bűvöletében teszed, de választhatsz más színvilágot is.  Mondjuk egy luxus hangulatot idéző elegáns aranyhoz mit szólnál?

valentin nap4

Emlékek őre

Bizony, a fotó szinte a legbiztosabb módja annak, hogyan elevenítsd fel az érzéseket, amiket ketten éltetek meg kapcsolatotok ideje alatt. Egy helyes könyvecskébe ragasztva, néhány kellemes gondolattal megfűszerezve benne is jó érzéseket fog kelteni a nosztalgia. Egy-egy pikánsabb történetet illik beékelni a nyaralások közé, hogy ne csillapodjon a vágy!

valentin nap2

(S)örömök

Tartja magát a mondás, hogy a férfi szívéhez a hasán át vezet az út. Ez alól bizony nem kivétel kedvenc itala sem, a sör. De ezt is lehet tupírozni, hogy eltérjen a szokásostól! Címkézd fel kedvenc italát, mert amellett, hogy óriási meglepetés lesz neki, könnyű szerrel visszaidézheted kapcsolatotok legkedvesebb emlékeit, de szerelmi vallomást is tehetsz!

valentin nap3

A megunhatatlan!

Még mindig az egyik legromantikusabb módja szerelmed jelének, ha a fürdőszobai tükröt meglepetésszerűen feldíszíted! Egy apró rúzsfolt, post-it, óriási szívecske, bármelyik jöhet! Egy áthancúrozott éjszaka után, vagy fáradt reggelen igazi kis üde színfolt, a pasid is imádni fogja!

valentin nap5

Fotó: Pinterest

Hozzászólások