Pasik titkos szexfantáziái…

Amelyekről ritkán beszélnek

2014/11/04

Bár azt mondják a férfiak többet gondolnak a szexre mint a nők, ez lehet így is van, de az biztos, hogy a pasik szexfantáziája sem egy könnyen kimeríthető történet.

Ha kíváncsi vagy, a te pasid miről ábrándozik, olvass tovább!

Hátsó gondolatok…

Bár sokan hallgatnak róla, van, aki konkrétan is hangot adnak eme ez irányú vágyának. Akárhogy is, az anális szex minden valószínűség szerint a pornónak köszönhetően igen általános férfifantázia. Ez azonban nem jelenti azt, hogy párod addig biztosan nem találja kielégítőnek a szexuális életeteket, amíg fejest nem ugrasz vele ebbe a kalandba. Ha ugyanis te ódzkodsz tőle, és csak az ő kedvéért teszed meg, annak nem valószínű, hogy jó vége lesz.

 

87836305

Az elhallgatott vágyak listáján bebetonozott helyet érdemel a klasszikus édes hármas. Valószínűleg minden nő tisztában van vele, hogy a férfiak nem vetnék meg két hölgy szexi társaságát, legalábbis a gondolat erejéig.

Ha hangoztatja nap mint nap, hogy a legjobb barátnődet is szívesen áthívná egy ottalvós partira, az már nem éppen jó jel…

A két lánnyal az ágyban ábránd többnyire idegen csajokról szól, de tudomásunk szerint senki nem vetett még véget a kapcsolatának csak azért, mert nem tapasztalta meg a valóságban.

 

szex

Fontos, hogy csak azokat a vágyait teljesítsd, amibe te is szívesen belemennél, ha pedig erőszakoskodna, akkor lehet, jobb egy új társ után nézned.

Hozzászólások