Pasik vallottak – a legkiábrándítóbb hibák ismerkedéskor

Visszataszító viselkedés az első randin

2017/10/27

Az első randi mindig nehéz ügy. Próbáltok megfelelni a másiknak, de igyekeztek önmagatok is lenni. Vannak hibák, amiket viszont érdemes elkerülni! 

Feszengés, kínos csend, vagy épp ellenkezőleg, szóhoz sem jutsz… Ismerősek? Férfiak árulták el, nekik milyen rossz randi tapasztalataik vannak, és hogy ők milyen hibák után nem kérnek biztosan egy második találkozót. A következő bakikat ne kövesd el, ha szeretnél 2. randit!

date2

András, 25:

„Szerintem nincs is annál kiábrándítóbb, mint amikor valakinek nincs széles látóköre, sem pedig véleménye, és sok mindenre annyit válaszol, hogy „aha”. Persze nem kell értenie az atomfizikához, de ne csak egy-két témához szóljon hozzá.”

Bandi, 29:

„Nemrég beszélgettem egy lánnyal Tinderen, nagyon jól nézett ki a fotókon, és az írása alapján okos is volt. Aztán a téma intimebb vizekre vezetett, és egyszer csak küldött magáról egy fehérneműs fotót. Hiába volt szexis, onnantól kezdve elvágta magát nálam, és semmi komolyat nem akartam tőle, maximum egy kalandot. Hiszen ez alapján akár rajtam kívül  még tíz pasinak is meglehet ez a kép, nem?”

Kristóf, 27:

„Vannak olyan lányok, akik átveszik a pasik beszédstílusát, és nagyon „lazán” dumálnak. Egy srácnál sem annyira menő a káromkodás, de egy lánynál szerintem kifejezetten taszító. Nekem teljesen elveszi a kedvem, ha valaki csúnyán beszél az első randikon. A hétköznapokban persze becsúsznak ronda szavak, de ne ezzel indítsunk már…”

Bence, 32:

„A nők gyakran beleesnek abba a hibába, hogy az első randira túl kihívó ruhában érkeznek. Igen, szexi egy dekoltázs, akárcsak a csinos lábak, de ha már az első találkozón szinte mindent látok, automatikusan azt gondolom, hogy könnyen ágyba tudnám vinni.”

Ádám, 30:

„Engem teljesen ki tud ábrándítani, ha egy lányban semmilyen ambíciók nincsenek. A határozottság nagyon szexi, és ha valakinek vannak tervei a jövőjére nézve, az mindig arra utal, hogy egyedül is megállja a helyét. De ha otthon lakik, nem dolgozik, és csak a „mának él”, az számomra taszító.”

Misi, 21:

Ha valaki csak magáról beszél, az borzasztóan fárasztó. Múltkor volt egy randim, nagyon jól nézett ki a lány, de szerintem két kérdést nem tett fel nekem, végig a saját életéről mesélt. A végefelé már nem is figyeltem, csak vártam, hogy befejezze az italát, és hazamehessek. Nézhet ki akármilyen jól egy nő, ha nem érdeklődik a másik felől, könnyű kiábrándulni.”

Soma, 26:

„Engem sosem zavart, ha valaki az első randin az exéről beszélt, hiszen sokat elárul az emberről, mit mond a régi kapcsolatairól. Ha viszont kiderül, hogy hűtlen volt, részemről semmi esélye a folytatásnak. Csak nagyon kivételes esetben lehet elfogadható oka a megcsalásnak, és biztosan tartanék attól, hogy a jövőben velem is megteszi ezt.”

Forrás

Hozzászólások