Pataky Attila pénzt szeretne nászajándékba

Utazgatni fog a pénzből

2014/10/01

Szombaton összeköti életét Pataky Attila és kedvese, Orsolya. Az EDDA frontembere a legszűkebb családi és baráti körben mondja ki a boldogító igent. A pár a násznéptől pénzt kért ajándékba.

Pataky párjával
Pataky Attila és szerelme, Orsolya (fotó: Blikk)

A meghívottak is meglepődtek, amikor szembesültek Attila és Orsolya kérésével, akik határozottan kijelentették: a hagyományosnak mondható nászajándékok helyett inkább szeretnének pénzt kapni.

Az Edda frontembere több ízben elmondta, hogy hatalmas teher számára, az öt éve felvett 45 milliós hitele, és többször került emiatt komoly nehézségekbe. Ám nem azért kérnek nászajándékba pénzt, hogy a hitelt törlesszék. Utazni, élményt gyűjteni szeretnének ebből.

Remélhetően hamar rendeződnek a hitelgondjaim, ahogy még sokaknak, így nem csak ezért kértünk pénzt. Szerencsére megvan mindenünk, a lakásban már hely sem lenne semmilyen tárgynak. Azt gondoltuk, nincs értelme egy kétszázadik vázának vagy sokadik pohárkészletnek, viszont Orsikával imádunk utazni. Csak így tudom magam kipihenni. Olyan környezetre vágyunk, ami teljesen kiszakít a megszokott életünkből. Igen, egy csodaszép nászútra gyűjtünk, már alig várjuk, hogy elutazhassunk – mondta a Blikknek Pataky Attila.

Attila és Orsolya esküvője egy vidéki kúriában lesz, ahol a vendégek minden jóval el lesznek látva, hiszen a helyszínen lovarda és medence is található, amit kedvük szerint használható.

Hozzászólások