Pataky elsírta magát Hajdú előtt

Nem tudta tartani magát az Edda frontembere

2014/12/04

Hajdú Péter visszatérő vendégével beszélgetett tegnap este a Frizbiben. Pataky Attila harmadik típusú találkozása mellett szívszorító történetét is megosztotta könnyeivel küszködve a népszerű műsorvezetővel.

Idén nyáron veszítette el édesanyját az Edda frontembere. Nehéz volt számára felidézni ezeket a pillanatokat. Elárulta, összesen kevesebb, mint 20 perc telt el utolsó látogatása és édesanyja távozása között. Mire hazaért a kórházból, már telefonáltak is, hogy sajnos vége. Pataky Attila aznap repült Erdélybe, hogy másnap koncertezhessen kinti rajongói előtt. Mikor megérkezett, a csillagos eget bámulta, és édesanyja tanácsát kérte, aki – saját bevallása szerint – azt mondta neki, hogy énekeljen, mert tudja, hogy ő azt szerette, amikor jó kedve van. Így másnap felállt a színpadra és azt tette, amit tanácsolt neki.

Hajdú Péter kíváncsi volt, hogy ezt az egy esetet leszámítva volt-e még olyan alkalom, hogy megpróbált kapcsolatba lépni elhunyt anyukájával. Természetesen volt: egy halottlátó segítségét kérte, és véleménye szerint sikerrel jártak, ugyanis olyan információk birtokába került a „szakember”, amit máshonnan nem tudhatott.

Nagyon hálás feleségének, ugyanis Orsi végig melle volt és anyósával is sokat törődött. Ugyan a gyermekvállalást még nem tervezik, de nem zárkóznak el a gondolat elől sem. Egyelőre azonban fel kell épülnie Patakynak, akit testileg és lelkileg is megviselt az elmúlt sűrű időszak.

Mr. Frizbi ezután kellemesebb témára terelte a társalgást, ami nem is lehetett más, mint a földönkívüliek jelenléte. Pataky ugyanis ajándékba kapott egy harmadik típusú találkozást amerikai útja során. Míg párja és ismerőseik egy boltban vásároltak, beült egy közeli kávézóba, ahová barátja lépett be később két idegennel az oldalán. Ugyan másik asztalhoz ültek, mégis képesek voltak kommunikálni olyan formában, ahogyan illik az énekes szerint, vagyis fejben. Pataky úgy véli, ezek alakváltók, ezért nem voltak feltűnőek a laikusok számára.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások