Patkány volt a KFC menüben?

Íme a vizsgálat eredménye!

2015/06/24

Szörnyű fotó terjedt a neten: egy KFC-ben patkány formájú húst kapott a vásárló, aki azonnal vizsgálatot követelt. Most kiderült, miből is készültek a „finom” falatok.

Devorise Dixon a múlt héten gyanútlanul és éhesen sétált be az egyik Los Angeles-i KFC-be, vásárolt egy menüt, hogy jóízűen megegye, de amikor kivette a zacskóból a csirkefalatot és beleharapott, borzasztóan megijedt, ugyanis rossz ízű és gumi állagú volt. Később – miután alaposan szemügyre vette – látta, hogy az ételnek patkány formája van. Joggal gondolt arra, hogy csirke helyett egy rántott patkányt kapott. 

KFC patkany
Íme az állítólagos rántott patkány

A nem mindennapi fogást le is fotózta, és közzétette a Facebookon. Mivel nem hagyta nyugodni a dolog, másnap visszament az étterembe, és nagy patáliát csapott. Ennek hatására – Dixon állítása szerint – elismerték, hogy valóban rántott patkányt szolgáltak fel neki. 

A KFC belső vizsgálatot indított, és a férfit meg akarták győzni: kérje ki egy független intézet véleményét. Dixon először erről hallani sem akart, de végül belement, és kiderült: szó sincs patkányról, teljes bizonyossággal csirkehúst kapott a férfi. Őt azonban nem lehet meggyőzni, még most is azt állítja: pontosan tudja, hogy patkányhúsba harapott, mert teljesen más volt az állaga és az íze, mint a csirkének, arról nem is beszélve, hogy a szárnyasnak nincs hosszú farka. 

Hozzászólások