Patrick Duffy, aki nem Bobi, de díler

Nem csak az olajban van nagy lóvé...

2016/05/20

Patrick Duffy neve ismerős lehet, először én is azt hittem, a Dallas Bobijúingja bukott meg egy zsák motyóval. Na mondom, elfogyott a filmes gázsi, vagy mi a szösz?

Aztán kiderült, hogy ez a Patrick nem a Bobi, vagyis hogy ez egy másik Patrick. A 66 éves bácsika a 28 éves Eneo Zace társaságában növényeket szállított házhoz a Bauhaushoz hasonló üzletekből, de az öreg kitalálta a tutit. Szuper erős füvet tudtak szerezni ugyanis, ráadásul marha olcsón, gondolom valamilyen baráti beszállítóktól, hamar kész is volt a projekt. Elkezdték kiszállítani a zöldet, egyenesen házhoz vitték a fogyasztóknak! Végül is, növény-növény! A sok fa, virág meg minden között az a sok zacskó kis növényecske elvileg fel sem tűnt senkinek… Ja, de! Büdi ám a zöld cumó!

Patrick bát felnyomta valami jóakaró, ki is mentek az öreghez. Volt is meglepetés a garázsban: zsákszámra állt a gyep, és nehogy valaki kirabolja, az öreg beszerzett egy AK-47 es géppityut is. Imádom ezt vén fószert, nagyon vagány! Nem nyugdíjaskodik otthon, hanem füvet árul zsákszámra, és fegyverrel alszik!

Erre mondják, hogy ez nem egy nyugdíjas állás. Csóri most az utolsó éveit böriben töltheti. Lehet kigyúrja magát, és versenyeken fog indulni!

Hozzászólások