Pattanásig feszül a húr Katalin és Erzsébet között

A királynő a gyereknevelésbe is beleszól

2015/08/05

Igazi királyi csatározás alakult ki Katalin és Erzsébet királyné között: a brit uralkodónak nem tetszik, ahogy a hercegné a gyerekeit neveli.

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy valamelyik királyi családtag jobban a bögyében lesz Erzsébet királynénak, mint Diana hercegnő, csakhogy unokájának felesége, Katalin hercegnő esélyes arra, hogy túltegyen a Szívkirálynőn.

II. Erzsébet már Vilmos és Kate házasságkötésekor sem volt boldog, hiszen azt szerette volna, ha a jövendőbeli trónörökös egy előkelő származású nőt vesz el feleségül, a rosszallása pedig csak nőtt az idővel. Legutóbb azon veszett össze unokája feleségével, ahogyan az a gyerekeket neveli. Erzsébet királynő szerint ugyanis Katalin többet foglalkozik Györggyel és Charlotte-tal, mint a nyilvános szereplésekkel, ami nem tesz jót a palota hírnevének.

erzsebet_kiralyno
Erzsébet királynőnek nem tetszik, ahogy Katalin a gyerekekkel bánik

A királynő burkoltan felszólította Katalin hercegnét, hogy fogadjon a gyerekek mellé dadát, ahogyan azt előtte minden elődje is tette.

A gyerekek miatt egyébként Katalinnak más családtagokkal is meggyűlt a baja. Nemrég Károly herceg sértődött meg a hercegnére és annak anyjára, Carole Middletonra, akik szerinte túl nagy befolyással bírnak Vilmos hercegre.

Károly azt is nehezményezte, hogy a másik nagyszülők sokkal többet lehetnek a két kis uralkodó-palántával, ő és felesége, Camilla viszont alig látják őket. A vita alatt állítólag az is elhangzott, hogy a gyerekeket eltiltják Károly hercegtől.

Olvass még Katalin hercegnéről!

Hozzászólások