Pécsi Ildikó fia alig fizet tartásdíjat

Az apa kibújna a szülői felelősség alól?

2015/07/16

Nem tisztünk beleszólni Pártos Csilla és az ex-anyós, Pécsi Ildikó fiával kialakult helyzetbe, de mégis azt kell, hogy mondjuk, hihetetlen magasságokat ölt a gyűlölet és utálkozás. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy apaként sem igyekszik maximálisan helytállni az érintett fél.

Megdöbbentő hallgatni bármilyen esetről is legyen szó, hogy két ember, akik hosszú éveket éltek egymás mellet, szerelemből házasodtak, majd szerelemgyerek született, hogyan képes ilyen távol kerülni egymástól, és a barátság halvány látszata és a gyerekre való tekintet nélkül utálkozni, kígyót-békát dobálni a másikra.

Pécsi Ildikó
forrás: Blikk

A sárral megpakolt vonat már elindult, a legmegdöbbentőbb, hogy a közkedvelt Kossuth-díjas művésznő, Pécsi Ildikó felszállt erre a járatra. Fia közel húsz évig volt az egykori revütáncos, későbbi televíziós műsorvezető, Pártos Csilla férje. A kapcsolatot képtelenek voltak megmenteni, és amikor már két-három éve lehetett arról hallani, hogy viharfelhők gyülekeznek a pár feje fölött, végül bejelentették, hogy valóban külön válnak útjaik. Akkor a művésznő így nyilatkozott: “Megbeszéltük édes jó Lajosommal, hogy mi ebben a témában nem fogunk nyilatkozni. Mert nekünk is nagy fájdalom, hogy míg mi a napokban ünnepeljük a 45. házassági évfordulónkat, addig a fiunknak nem egy életre szólt a boldogsága gyermeke édesanyja mellett.”

Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, a régi szép anyós-meny kapcsolat már a múlté, egyikük sem kívánja látni a másikat. A válási procedúra során rengeteg furcsaságra derült fény. A legnagyobb meglepetést az okozta, amikor a dúsgazdag üzletember arra hivatkozva, hogy semmilyen vagyona és tulajdona nincsen, megtagadta a tisztességes osztozkodást egykori feleségével. Mint kiderült, minden ingatlanát édesanyja nevére íratta.

Most pedig itt az újabb meglepetés! A bíróság mindössze 60 ezer forint tartásdíjat ítélt meg az apának, az elmúlt évekre visszamenőleg egy forintot sem kell fizetnie, eddig nem is segítette túlzottan a gyerek megélhetését. Pártos Csilla tehát egyedül látja el 17 éves fiát, aki hamarosan a továbbtanulás kapujába lép. Megdöbbentő, hogy egy szülő képes a gyermekén is kiélni egykori házastársával szembeni kudarcát és haragját. Bár ismerősök szerint az apukat havi 20 ezer forint zsebpénzt adott ugyan fiának, a megélhetéshez ez vajmi kevés, főleg egy tinédzser életében és egyedülálló anyukaként. Bár Csillának van önálló vállalkozása, a XI. kerületi jógastúdió, de a napokban már az a pletyka is szárnyra kapott, hogy akár el is vehetik tőle.

pártos csilla
Középen Pártos Csilla / fotó: Facebook

“Ügyfelem a férjével való különválása óta egyedül viselt a gyermek nevelésével és gondozásával kapcsolatos minden terhet. Természetesen szeretnénk elérni, hogy ezen költségek felét visszamenőleg is rendezze volt házastársa”nyilatkozta a neves ügyvéd a Blikknek, aki szerint azonkívül, hogy a közös gyermek láthatásával és elhelyezésével kapcsolatban korábban megegyeztek a felek, nincs semmilyen előrelépés a megegyezés felé a válóper anyagi részét illetően.

Pécsi Ildikó családjának drámai csatározása újabb fejezethez érkezett: a korábban lányaként szeretett menyét a színésznő utcára tenné vagy borsos lakbért kérne tőle. Olvass még a családi kálváriáról!

pecsiildiko

Hozzászólások