Pécsi Ildikó könnyeivel küszködve mesélt

Nem láthatja unokáját a Kossuth-díjas színésznő

2014/07/27

Hetek óta olvashatunk arról az anyós-meny háborúról, amit Pécsi Ildikó és Pártos Csilla vív egymással. A vita annyira elmérgesedett, hogy a színésznő nem láthatja unokáját, habár a művésznő házában él a gyermek az édesanyjával.

Pécsi Ildikó fia beadta a válókeresetet Pártos Csilla ellen, ezért a színésznő úgy döntött, szeretné eladni családi házát, amiben jelenleg unokája és menye lakik, ugyanis Csaba albérletbe költözött.

„Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként. Majd miután elvette Csillát, együtt éltek ott, ám a ház a mai napig az én tulajdonom. Édesanyaként természetesen a fiam érdekeit képviselem, és mivel sem én, sem ő nem kíván beköltözni, így mihamarabb szeretnék megválni tőle.” – nyilatkozta Pécsi Ildikó a Borsnak két héttel ezelőtt.

Évekig is eltarthat ez az idegölő per, ugyanis az ügyvédek is külön állásponton vannak, ami az ingatlan sorsát illeti.

„Ezt a társasházi lakást az ügyfelem szülei vásárolták meg ügyfelem nevére, aki ezt követően – évekkel később – megnősült. Felesége, Pártos Csilla ebbe az – ügyfelem külön tulajdonát képező – ingatlanba költözött be, amely most valóban Pécsi Ildikó tulajdona. Szerintem ez nem bonyolult. Emiatt a válópernek, illetve az esetleges vagyonmegosztásnak ezen ingatlan tulajdonjoga nem része.” – magyarázta dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Pécsi Ildikóék családi ügyvédje.

Dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje szerint azonban nem ilyen egyszerű az eset: „Pusztán attól, mert jelenleg Pécsi Ildikó a tulajdonos, még létezhet olyan szituáció, amikor az ingatlan a vagyonközösség részévé válik.”

A művésznőt nagyon megviseli ez a családi dráma, hiszen már unokáját sem láthatja a rossz viszony miatt. A Borsnak adott interjú alatt többször is sírva fakadt a Kossuth-díjas színésznő. Elárulta, gyakran megy be megtörten, könnyeivel küszködve dolgozni, de ilyenkor gyorsan összeszedi magát.

„A színészet egy varázslatos szakma, ami védőburokba teszi az embert. Mindent ki tudok zárni, a családi problémáimat is, de néha azt gondolom, hogy valamit biztos rosszul csináltam, hogy ez történt. Néha akkora pofonokat kaptam, kapok, hogy amikor jöttem befelé a forgatásra, úgy sajnáltam magam, hogy bőgtem. De ez titok! A játék! Ez az a része az életemnek, amikor egy pillanat alatt elhomályosodhat a szemem, aztán eltitkolom, mert erről van diplomám…”

Pécsi Ildikó Az Aranyember, az Indul a bakterház, és a Veri az Ördög a feleségét című filmek után ismét forgat, ugyanis Vaszary Gábor Ketten Párizsban című regényének filmváltozatában játssza majd Berta szerepét.

pecsiildiko

Hozzászólások