Pécsi Ildikó menye belebetegedett a boldogságba

Kifacsarta magát a harmóniáért; csúnya válás a vége

2015/06/04

Valóságos dráma zajlik Pécs Ildikó családjában. Volt menye, Pártos Csilla rengeteget tett azért, hogy boldog legyen, de súlyosan megbetegedett a küzdelem során.

A lapok folyamatosan tele vannak a válás részleteivel, hol Pécsi Ildikó, hol pedig a korábban lányaként szeretett menye számol be sérelmeiről. Pártos Csilla körme szakadtáig küzdött azért, hogy a boldognak hitt családi álomvilágát fenntartsa, miközben a férje megcsalta őt

Hatéves voltam, amikor elváltak a szüleim. Édesanyám, aki értelmiségiként keveset keresett, egyedül maradt velem és a testvéremmel. Szűkösen éltünk, de azért boldogan. Tudat alatt talán akkor alakult ki bennem az elhatározás, hogy ha én egyszer férjhez megyek, és kimondom az igent, az valóban egy életre szól majd. A terhességem kilenc hónapja alatt én voltam a világ legboldogabb embere. Úgy éreztem, megvalósul az álmom: a nagy család. Apa, anya, gyerek, nagyszülők… Azt akartam, hogy ha már egyszer sikerült megteremtenünk ezt a boldogságot, soha ne vesszen el. Foggal, körömmel ragaszkodtam hozzá, minden kompromisszumra ész voltam” – mesélte a Nők Lapja Pszichének Pécsi Ildikó menye.

partoscsilla
Pártos Csilla drágán megfizetett azért, mert boldog akart lenni a családjával

Emiatt Csilla súlyos beteg lett... Hét évbe került, mire sikerült megküzdenie az egészségügyi problémákkal.

Mókuskerékben éltem, próbáltam kitörni, megújulni, de mindig ugyanoda jutottam vissza. Magamban kerestem a hibát, soha nem a környezetemben. Mindenkinek meg akartam felelni, és ez meghaladta az erőmet. Ebbe betegedtem bele. Vívódásaimnak jól látható küldő tünetei mutatkoztak: lefogytam, sebes lett a szám, nem tudtam nyelni, és még sok egyéb jel azt mutatta, hogy mindennek vége lehet, ha nem változtatok. Megtanultam, hogy nem szabad elkeseredni a pillanatnyi rossztól, az érzelmek okozta fájdalomtól. Van már bennem egy olyan erőtartalék, amit bármikor elő tudok bányászni” – tette hozzá Pártos Csilla.

Hozzászólások