Pécsi Ildikó menye visszavágót tervez

150 ezres tartásdíjat követel

2015/07/07

Pártos Csilla nem tűri, hogy fiával együtt kirakják abból az ingatlanból, ahol eddig lakott. Érvényesíteni akarja az akaratát, ezért ügyvédjével visszavágót tervez. Pécsi Ildikó és fia pár hónapon belül megkapja...

Évek óta táncolnak egymás idegein, és ennek még koránt sincs vége. A napokban arról szóltak a hírek, hogy Pécsi Ildikó szeretné kitenni a lakából menyét és unokáját, hiszen az ő tulajdonát képezi. Pártos Csilla azonban ezt nem hagyja annyiban. 

Ügyfelem nehezen viseli ezt az egész hercehurcát. Azt fel tudja dolgozni, hogy a házassága megromlott Szűcs Csabával, és a férje válni akar tőle, de azt már nem, hogy húsz év együttélés után egy forint nélkül akarják utcára tenni őt és a fiát. Méltatlannak érzi az egészet, ahogy kezeli őt az anyósa és a férje, azt éreztetik vele, hogy húzzon el a lakásból, menjen isten hírével, már nincs rá semmi szükség. Csak abban tudtak egyezségre jutni, hogy az ügyfelem nevelje a fiát. Szűcs Csaba pedig mindössze néhány hónapja fizet tartásdíjat, havi 20 ezer forintot, és ennyit szeretne továbbra is. Mi azonban 150 ezer forintot kérünk, visszamenőleg. De ennél sokkal bonyolultabb az ügy. Olyan méltatlan támadás érte az ügyfelemet minden szinten, amire néhány hónapon belül méltó választ adunk, de erről egyelőre nem beszélhetek” – mondta a Borsnak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

partoscsilla
Pártos Csilla és volt férje képtelen egyezségre jutni

Pécsi Ildikó fiának ügyvédje szerint nem ennyire egyértelmű a helyzet. Szűcs Csaba már többször tett kísérletet arra, hogy volt feleségével megállapodjon, de Csilla sosem fogadta el a javaslatait.

Pártos Csillával ügyfelem 2013 októberétől próbál kommunikálni, egyezséget kötni, megállapodni. Ez idáig három komplett, részletes, mindenre kiterjedő írásbeli megállapodástervezet született, amit el is küldtünk Pártos Csilla korábbi és jelenlegi jogi képviselőjének. A reakció vagy folyamatos hallgatás vagy egymondatos elutasítás volt azzal, hogy kérnének egy másik javaslatot. A Pártos Csilla által jelenleg lakott ingatlan vonatkozásában a tulajdonos – aki ügyfelem édesanyja – két és fél év ingyenes lakhatást biztosított volna azzal, hogy a közös költséget is átvállalja Pártos Csilla helyett. Ez sem volt azonban Csilla számára elfogadható. Senki nem akarja, akarta Csillát az utcára tenni – ahogy azt jogi képviselője megfogalmazta –, viszont az ingatlant a tulajdonos értékesíteni szeretné, amihez joga van. A feleknek megosztható vagyonuk nincs, leszámítva Pártos Csilla vállalkozását és az általa használt személygépkocsit. Ezt azonban ügyfelem sem eddig, sem ezután nem kívánja megosztani, hanem Pártos Csilla különvagyonának tekintette. A hónapok múlva történő állítólagos „méltó válasz” kérdésével nehéz mit kezdeni, annak tükrében főleg, hogy Pártos Csilla és jogi képviselője is tudja, hogy ügyfelem pontosan mekkora összegű közös banki adósságot fizetett meg Pártos Csilla helyett is az elmúlt egy évben” – jelentette ki dr. Bilkei-Garzó Dávid, Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba ügyvédje.

Hozzászólások