Pécsi Ildikó nem tűr tovább!

Pártos Csilla tartozik, ezért kilakoltatják?

2015/08/28

Vélhetően közeleg a Pécsi Ildikó – Pártos Csilla ügy vége, mert a színésznő hamarosan kiteszi a lakásból egykor imádott menyét.

Bár Csillának esze ágában sincs költözni, hamarosan mégis meg kell tennie. Pécsi Ildikó ugyanis felajánlotta neki, hogy unokája érettségiéjig ott lakhatnak, azonban a Csilla nem fizette a rezsit, így tetemes tartozást halmozott fel. Emiatt a színésznő nem vár tovább, elküldni a menyét.

Amennyiben Pártos Csilla a bírósági határozatot követően sem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó lakásából, természetesen törvényes keretek közt, végrehajtást kezdeményezünk ellene” – árulta el Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Bilkei Gorzó Dávid.

Pécsi Ildikó
A családot felőrli a viszálykodás

Ilyen esetben szívességi lakáshasználatról beszélünk. Általánosságban elmondható, hogy a tulajdonosnak írásban meg kell szüntetnie a használatot. Ha nincs foganatja, peres úton kérheti, hogy kötelezzék a lakót az ingatlan elhagyására. A tulajdonos visszamenőlegesen követelheti a rezsit, ha tudja bizonyítani, hogy ő fizette a lakó helyett. Az eljárás vége a végrehajtás, vagyis a hivatalos kilakoltatás” – jelentette ki a Borsnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Csilla azonban maradni akar az ingatlanban.

Az ügyfelem nem óhajt költözni. Egyébként az édesanyja és annak élettársa támogatja anyagilag” – nyilatkozta Pártos Csilla ügyvédje a Ripostnak.

Hozzászólások