Pécsi Ildikó szomorú Karácsonyra készül

Unokája nélkül kell töltenie az ünnepeket?

2014/12/07
Pécsi Ildikó ebben az évben nem örömteli várakozással készül az ünnepekre, ugyanis fia és menye lassan egy éve húzódó válóperében még most sem született végeredmény.

A Kossuth-díjas színésznő végtelenül el van keseredve, ugyanis egykor legendás viszonya menyével, Pártos Csillával, mára rémálommá változott. Az elismert színésznő és unokájának édesanyja ugyanis jó ideje szóba sem áll egymással.

164905_1174639855_600x450

A harmadik tárgyalás nem bizonyult célravezetőnek, ugyanis Pártos Csilláék nem tudnak osztozni- helyzetüket a házasságuk alatt felvett hitelek mellett az is nehezíti, hogy az a villa, melyben Pécsi Ildikó unokája és annak édesanyja él, a művésznő nevén van.

Ildikót nagyon megviselik a történtek, néhány hónappal ezelőtt még őszintén bízott abban, hogy fia és annak felesége között rendeződik a viszony és boldogságban töltik majd a Karácsonyt, de ez az álom nem fog teljesülni és a művésznő unokája nélkül tölti a Karácsonyt.

“Minél jobban fáj valami, annál inkább a fekete humoromhoz menekülök… az idő nekem dolgozik, évtizedek óta nem voltam száz kiló alatt… most meg sikerült! Így azért nagyon üres lesz a karácsony” – mondta a Borsnak elszomorodva.

Pártos Csilla és Szűcs Csaba évekig próbálták helyre hozni zátonyra futott házasságukat és még akkor is tagadták a problémákat, amikor már a körülöttük lévő emberek mindent láttak. Az egykori revütáncos és férje majd 20 évig éltek egymással szerelemben. Annak idején a média álompárként emlegette őket, megismerkedésük története pedig mindenkit elérzékenyített, hiszen több, mint álomba illő volt. Történt ugyanis, hogy az akkor fiatal műsorvezetőként szárnyait bontogató Csillát nem más, mint Pécsi Ildikó szemelte ki fiának és a sikeres kerítés hatására szerelmesek lettek, majd össze is házasodtak.

Hogy mi vezetett idáig? Csak találgatni lehetne. Minden esetre kívánjuk, hogy mihamarabb véget érjen a marakodás, és az ünnepekre legalább együtt lehessen Ildikó az unokájával.

Hozzászólások