Pécsi Ildikó unokája borzasztóan megsínyli a civakodást

Az apuka nem akar fizetni

2015/11/20

Amíg Pécsi Ildikó menye és fia a pénzen veszekednek, addig valahogy mindannyian megfeledkeznek arról, hogy egy közös gyerekük is van…

Nem lehet könnyű Pécsi Ildikó unokájának: Szűcs Csaba és Pártos Csilla fia, Csabika miatt a szülők nem sokat veszekedtek, a pénz miatt azonban annál többet. Míg a Kossuth-díjas nagymama többször elmondta, mennyire sajnálja, hogy nem tud unokájával találkozni, fia egyáltalán nem is fáradozik azon, hogy ne veszítse el a gyereke szeretetét.

„A bíróság a házasságot felbontotta, Szűcs Csabát pedig havi 115 ezer forint tartásdíj megfizetésére kötelezte. A volt férjnek ezt az összeget visszamenőleg is meg kell fizetnie, a tartozás 1,4 millió forintra rúg. Csaba korábban egy listát nyújtott be arról, hogy a szülők különélése, 2013 óta mi mindent fizetett a fiának. Ezzel kívánta bizonyítani, hogy amíg semmit nem fizetett, miképpen gondolkodott a gyerekéről. Szűcs Csaba a fiával is aláíratta ezt a listát, bizonyítván, a fiú elismeri, mi mindent kapott az édesapjától – árulta el Pártos Csilla ügyvédje a Storynak.

partoscsilla
Szűcs Csaba a fiáért nem harcol, csak a pénzért

Ahogy az már korábban kiderült, Szűcs Csabának eszében sincs kifizetni ezt az összeget – és amíg a szülők a pénzen vitatkoznak, a 17 éves Csabikával nem nagyon foglalkozik senki.

„Miközben a fiáért továbbra sem harcol, úgy tűnik, egyetlen forintot sem óhajt tartásdíj címén kifizetni. Az újságokban mi is olvastuk, hogy Pécsi Ildikót megbetegíti a pereskedés miatti stressz… Az ügyfelem azonban akkor sem mondhatja a fiának, hogy nem kaphatsz új nadrágot, mert a nagymamádat megviselné, ha apád kifizetné a megállapított tartásdíjat – tette hozzá az ügyvéd.

Hozzászólások