Pécsi Ildikó utcára teszi a menyét?

Állítólag csak az unoka érdekeit nézik...

2015/06/29

Pécsi Ildikó családjának drámai csatározása újabb fejezethez érkezett: a korábban lányaként szeretett menyét a színésznő utcára tenné vagy borsos lakbért kérne tőle.

A jó ideje tartó csatározásnak messze még a vége. Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba tavaly jelentette be, hogy elválik feleségétől, Pártos Csillától. A vagyonmegosztás, a gyermektartásdíj és a gyermekelhelyezés okozta a legnagyobb problémát. Közös, 17 éves gyermekük elhelyezésére a hetekben pont került, a fiú az édesanyjánál marad.

Most következik a neheze. Ugyanis a majdnem nagykorú Csabi és anyukája abban a 114 négyzetméteres, gyönyörű budai lakásban él, ami Pécsi Ildikó tulajdonában van.

Ezt a gyönyörű házat több mint húsz éve, a férjemmel közösen vettük Csabának, aki négy évig használta legénylakásként. Majd miután elvette Csillát, együtt éltek ott, ám a lakás az én tulajdonom” – mondta korábban a Borsnak a színművésznő.

pecsiildiko
Pécsi Ildikó nem vár tovább

A népszerű színésznő nem hagyja, hogy Pártos Csilla és a kis Csabi továbbra is a budai lakás kényelmét élvezze. Hivatalos levélben szólította fel a menyét, hogy hagyják el az ingatlant, vagy fizessen havi 300.000 Ft lakbért

Sokan azt gondolják, hogy Ildikó magának akarja a használati díjat, pedig nem erről van szó. Az összeget számlára átutalva szeretné minden hónapban, hogy amint az unokája nagykorú lesz, kaphasson egy saját lakást” – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Csilla a levélre nem is reagált, a művésznő türelme elfogyott, ezért úgy döntött, hogy pert indít azért, hogy a saját lakását kiüríthesse.

Úgy érzem, mi az első pillanattól kezdve korrekt módon bántunk Csillával. Sajnálom, hogy az elmúlt két évben nem sikerült dűlőre jutnunk, ezért kénytelenek leszünk bírósághoz fordulni” – jelentette ki a napilapnak Pécsi Ildikó

 

Hozzászólások