Pécsi Ildikónak hatalmas a fájdalma

Talán már sosem változik ez az állapot

2015/05/21

Nem éppen mondható tökéletesnek és kiegyensúlyozottnak a 75 éves Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó élete. Fia és a menye közötti összetűzések mellett még egy mérhetetlen szomorúsága van a művésznőnek.

Pécsi Ildikó örömmel mesél a múltjáról, a filmekről, arról, amikor megismerkedett férjével, az olimpiai labdarúgó Szűcs Lajossal. Mint kiderült, férje az akkori Aranyember Noémijába – a színésznő egykori szerepe – lett szerelmes és szerette volna mindenáron megismerni a bájos szőkeséget. Megismerkedésük után egy évvel már házasok is voltak.

Azóta már 46 év telt el és házasságuk még mindig szép, azonban van egy szívfájdalma a művésznőnek, amelyről nem szívesen beszél. Az unokájáról, Csabiról, akit évek óta nem látott, mindez a fia és egykori felesége, Pártos Csilla kibékíthetetlen ellentéte miatt. Bár Csilla és Pécsi Ildikó fia szerelme hatalmas volt, olyannyira elmérgesedett a viszony közöttük, hogy az unoka és a nagyszülők is megsínylik ezt, hiszen nem találkozhatnak.

pecsi_ildiko

“Megfogadtam, hogy erről nem beszélek, csak az ügyvédem nyilatkozhat. Ha őt megkérdezik, ő bizonyára válaszolni fog. Szomorú lett a mosolyom, ezt mindenki láthatja – mondta a Hot!-nak bánatos arccal az elismert színésznő. Reméljük hamarosan megoldódnak a problémák és a fia pere – amely nem éppen egy zökkenőmentes történet – is lezárul.

partoscsilla

Olvass még Pécsi Ildikóról!

Hozzászólások