Pécsi Ildikónak hatalmas vagyont ajándékozott a fia

Nincs vége a válási ügynek

2015/04/16

Pécsi Ildikónak már nagyon elege van a hosszúra nyúlt válási procedúrából, ami fia és Pártos Csilla között folyik. Azt hitték gyors és egyértelmű döntés születik, de azóta is csak a huzavona megy, hogy kit mi illet meg a vagyonból.

Pécsi Ildikó legendásan jó kapcsolatának menyével már régen vége szakadt. A bajok akkor kezdődtek, amikor a fia és felesége 18 év házasság után beadták a válókeresetet. Sose kezdj ki, egy anya fiával, gondolhatnánk! Azóta a viszony csak még jobban elmérgesedett, mindkét fél nyilvánosan vállalja, hogy nem óhajt a másikkal még csak egy liftbe szállni se.

Pécsi Ildikónak teljesen felfordult az addig aranykalitkának hitt élete, miután fia és egykor szeretett menye bejelentették válásukat. Az események nem voltak jó hatással a Kossuth-díjas színművészre, gyakran sírva mesélt az ő ért fájdalmas tényekről. Olvass tovább!

pecsi_ildiko

A válási procedúra pedig folyamatosan zajlik, de egyelőre nem született döntés. Arról már írtunk, hogy Pártos Csillát a család ki akarja tenni budai otthonából, de most itt egy újabb fordulat az anyagi javak elszámolásában. A férj 2013-ban hagyta el a közös otthont, amiről szó van, de ezen kívül még további 10 ingatlan tulajdonlása cserélt gazdát. A Blikk információi szerint fia minden, a birtokában lévő ingatlant és üzlethelyiséget anyjára és apjára íratott, ami egy több százmilliós vagyon!

Az egykori férj gyerektartást sem hajlandó fizetni. Az okot azzal magyarázza, hogy adózott bevétele csak a bérleti jogok kiadásából származott, de mivel ezek már nem folynak be hozzá, nincs rendelkezésre álló pénze, amiből fizethetne. Vagyis ezek szerint Pécsi Ildikónak kell eltartania felnőtt fiát.

pecsiildiko

“Ügyfelemnek két éve nem fizet fia után tartásdíjat, és mint a bíróságon elmondta, édesanyja tartja el. Védői álláspontom szerint aggályos, hogy az életközösség megszűnése után hatalmas vagyont ajándékozott édesanyjának – nyilatkozta a Blikknek, dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje, s hozzátette: az elajándékozás után el is adták a nagy értékű ingatlanokat.”

Van még egy csavar a történetben: eszerint a vitatott ingatlanok tulajdonosi körében offshore cégre is bukkant az újság. Sem az ajándékozási ügyről, sem a céges háttérről nem tett említést a bíróságon Pártos Csilla egykori férje. Pécsi Ildikó nem akar nyilatkozni az ügyben, ő már csak arra vár, hogy mikor kerül végre pont a dolog végére.

Hozzászólások