Pécsi Ildikónak nem kell az unokája

Lemondtak egymásról...

2015/11/28

Pécsi Ildikó szívszaggató döntést hozott: lemond az unokájáról. Úgy érzi, nem tehet mást…

Pécsi Ildikó számára a család mindennél fontosabb, azonban az utóbbi időkben teljesen széthullott. Fiának megromlott a házassága, nemrégiben kimondták a válást is, korábban imádott menye ellene fordult, mindennél jobban szeretett unokája számára pedig már nem is létezik a művésznő.

Sajnálatos módon évekkel ezelőtt a sajtóból – képekkel illusztrálva – értesültem, hogy az akkoriban unokámnak vélt ifjabb Szűcs Csaba menyemmel együtt azt nyilatkozta: Csabának egy nagymamája van, a Pártos nagymama. Régóta nem találkoztunk, nem beszéltünk, teltek-múltak az évek titkolt sírásokkal, fájdalmakkal, betegségekkel, de a földön élő angyalaim és az égiek, akik vigyáznak rám, rádöbbentettek, ha nincs, hát nincs. Ha valakinek nincs szüksége rám, akkor azt el kell engednem” – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó.

Pécsi Ildikó

Pécsi Ildikó fiának válási ügye időről-időre kuszálódik.

Ismét a tényekkel ellentétes nyilatkozatot olvashatott ügyfelem, aminek a hangulatkeltésen túl semmilyen célja nincs. A felek közös kiskorú – 17 esztendős – gyermeke maga döntött úgy, hogy az édesanyjánál helyezzék el. Az az állítás hangzott el, hogy ügyfelem több mint két éve lényegében nem törődik a gyermekével. A gyermektartást, illetve a négyszázezer forintot illetően a megjelent írás teljesen kifordítja a valóságot: a jogi képviselővel eljáró Pártos Csilla – aki havi nyolcvanezer forint körüli jövedelmet igazolt a bíróság előtt – úgy nyilatkozott, hogy havi háromszázezer forintot költ a gyermekre, amit egyébként nem bizonyított. Ezt a teljes számszaki abszurditást pedig azzal próbálta feloldani – aminek igazolására egyébként nem került sor –, hogy havi négyszáz­ezer forint összegű „szülői támogatást” kap” – ecsetelte a napilapnak a család ügyvédje.

Hozzászólások