Pelenkában buliznak Rihanna rajongói

Eszük ágában sincs slozira menni

2015/09/28

Hihetetlen, hogy mire nem képesek a fanatikus rajongók! A népszerű barbadosi énekesnő, Rihanna legutóbb maga közölt megdöbbentő képeket közösségi oldalán. Egyesek pelenkában buliznak, hogy ne kelljen kimenniük a tömegből!

Lehet, hogy jövőre már új divat lesz a Szigeten, hiszen amennyi világsztárt képesek idecsábítani, úgy érthető, hogy nem sokan szeretnék elhagyni nehezen megszerzett pole pozíciójukat a színpad előtt. Rihanna rajongói most egy igazán eszement ötlettel rukkoltak elő, de ha a dolog működik, akkor mostantól elképzelhető, hogy nagyra nőtt óvodások fognak ezrével csápolni a népszerű énekesnő koncertjein, mint ahogy minden más giga bulin is.

A fanatizmusnak úgy látszik, nincsen határa. Maga Rihanna posztolta azt az agyament képet, amin megrögzött rajongói pelenkát lóbálnak a kezükben, mondván, hogy ő nekik bizony eszük ágában sincs elhagyni a helyüket egy gyors pisilés kedvéért. Ezért inkább beszereztek egy megbízható cuccot, hogy átvészeljék a szorító pillanatokat. Nemes egyszerűséggel csak becsurrantanak, mint egy bébi, és máris élvezhetik tovább az “elá-elá-elá-éj-éj”-t.

rihanna

Azt nem tudni, vajon Ririt mennyire döbbentette le az elborult ötlet, de annyi bizonyos, hogy viccesen kommentálta az általa közzétett fotót: “Néhány élet-halál harcos Rihanna katona pelenkában fog bulizni… ezeknek eszük ágában sincs wc-re menni.” A közkedvelt énekesnő Brazíliában tartja Rock in Rio nevű koncertjét, a rajongók pedig bármire hajlandók, hogy végig bulizhassák a féktelen estét. A hosszú éjszaka előtt Jay-Z felfedezettjének még arra is volt ideje – de főleg energiája -, hogy készítsen egy pár közös képet a rajongókkal, no meg persze kiosztogasson néhány autogramot.

Azt mindig is tudtuk, hogy Rihanna nem éppen a szegyellős sztárok közül való, hiszen előszeretettel mutogatja nőies idomait. Ami viszont egyértelmű volt, hogy a melle igazi. Eddig. Nézd meg a képeket!

rihanna5

Hozzászólások