Peller Mariann ragyog az anyaságtól!

KIsfiával együtt újra átéli gyermekkorát

2014/07/07

Peller Mariann kisfiával tölti szinte minden idejét és bár nem terveznek hosszabb nyaralást a családdal, idén is lesz pár napjuk a kikapcsolódásra. A műsorvezetőnek már hiányzik a munkája, de még szeretne otthon maradni Kornéllal ameddig csak lehet, néha már elvállal egy-egy szinkron munkát.

Peller Marian1nPeller Mariann: A nyarunk nagyon jól telik, a tavalyi nyár nehezebb volt, mert akkor még nem volt olyan mozgékony, most viszont nagyon élvezzük a jó időt, kimegyünk a szabadba, tud az udvaron játszani. Szoktam vinni Pilisvörösvárra egy héten kétszer, ahol a nővéreméket és a szüleimet látogatjuk meg. Most vettem Neki egy kis gumi medencét a teraszra, gyakorlatilag újra felfedezem a saját gyerekkoromat!

RCNews.hu: Mennyire köti le az idődet a gyermek?

Peller Mariann: Most gyakorlatilag csak az anyaságra koncentrálok, ami tud mellette működni, azok a szinkron munkák, ami azt jelenti, hogy heti kétszer-háromszor megyek a stúdióba, ezek két vagy maximum három órás munkák, tehát Kornél mellett pont ideális. Az időm nagy részét egyértelműen Vele töltöm.

RCNews.hu: Hiányzik a képernyő Számodra?

Peller Mariann: Nem is a képernyő hiányzik, hanem a fix munka. Abban bízom – és eddig mindig szerencsém volt -, hogy a Sors most is úgy alakítja majd, hogy olyan feladatot kapok idővel, amit el is tudok végezni – belefér az időbe, a család melett is. Most azonban az életemnek ez olyan időszaka, ami a gyerekről szól. Talán amikor Ő bölcsibe vagy oviba fog járni, megtalálnak majd a feladatok. Őszi bölcsibe szoktatást szeretnénk, de ahogy közeledik az időpont, egyre nehezebben veszem rá magam, mert, bár szerintem tényleg jót tesz Neki, hogyha hasonló korú gyerekek között van, eddig mégis csak velem töltötte a legtöbb időt. Természetesen, ha nem érzi jól magát, akkor itthon marad még velem, ezzel kapcsolatban egyelőre még sok a kérdőjel.

RCNews.hu: Mit terveztek a nyárra?

Peller Mariann: A nyáron pár napra megyünk rokonokhoz, úgyhogy idén nagy nyaralás nincs, de nagyon örülök Neki, hogy rokonokkal leszünk körülvéve.

RCNews.hu: Mennyire szeretnéd megőrizni a kisfiad privát életét?

Peller Mariann: Nem nagyon posztolok sehova, a Facebookon is csak két kép van fent rólunk. Nem érzem azt, hogy sokat mutogatnám. Lényegében utoljára fél éve jelentünk meg fotón, azóta ez volt a második kép, amit posztoltam. A férjem különösen ragaszkodik hozzá, hogy a kisfiunknak átlagos gyerekkora legyen, és ebben tökéletesen egyet értek vele. Magamról mégis nehezen választom le azt, hogy most már egyben édesanya is vagyok, ezért raktam ki háttérképnek.

RCNews.hu: Összejártok a nővéreddel babázni?

Peller Mariann: Nagyjából 10 hónap van a két gyermek között, de mégis nagy a különbség. Tehát amíg Kornél már rohangál, és vannak szavak, amiket majdnem kimond, addig Annabella 7 hónapos, ő még csak mutogat és mosolyog, figyel. Nagyon szeretik egymást, örülnek egymásnak. Kornél igyekszik megsimogatni Annabellát, de még koordinálja tökéletesen a mozgását, ezért időnként inkább megpaskolja a picit simogatás helyet. Látszik, hogy már most nagyon örülnek egymásnak. Szerintem nagyjából fél év, és együtt tudnak majd játszani.

RCNews.hu: Jártok valamilyen külön foglalkozásra Kornéllal?

Peller Mariann: Zenés foglalkozásra szoktunk járni, és vannak itthon olyan zenés CD-k, DVD-k, amik kifejezetten kis gyerekeknek készültek, ezt szinte minden nap hallgatjuk. Ami viszont a legaranyosabb, hogy Kornél szinte rajong édesanyám dalaiért, úgyhogy egyik-másik CD-jét már rongyosra hallgattuk.

RCNews.hu: Hogyan küzdöttél meg a szülés utáni kilókkal?

Peller Mariann: A várandósság alatt feljött 28 kiló, amit mostanra sikerült leadni. Nagyon nagy küzdelem volt, mert én bizony, hízékony alkat vagyok. Visszafogott étkezéssel és jó sok testmozgással sikerült leadni ezeket a kilókat, megszenvedtem velük. Itthoni DVD-kre tornázom, mindennap igyekszem mozogni. Most már Kornélt is biztatom, hogy álljon be velem aerobikozni, szerintem lassan ő is benne lesz.

Fotó: Rózsa Erika

Hozzászólások