Pénteken próbáld ki és nyerj egy a Galaxy S6 csúcstelefont!

Irány az Allee és a WestEnd!

2015/04/15

Április 10-én már megjelentek a piacon a Samsung új telefonjai, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge, aki pedig Budapesten is ki akarja próbálni őket, az 17-én látogasson el az Allee vagy a WestEnd bevásárlóközpontokba, és vegye kézbe – vagy akár nyerje meg! – a jelenlegi csúcstechnológiát.

Hosszú várakozás után (erről szól a lenti videó is), de ígéretéhez híven a Samsung április tizedikén dobta piacra húsz országban két csúcstelefonját, a Galaxy S6-ot és a Galaxy S6 edge-t, most pedig megjelentek Magyarországon is.

Ha valaki kíváncsi a mobileszközökre, kézbe akarja venni, ki akarja próbálni őket, de még nem határozta el magát, hogy vásároljon egyet, az menjen el április 17-én, 10 és 18 óra között az Allee vagy a WestEnd bevásárlóközpontokba, és akár nyerhet is egy ilyen telefont.

Egy kis gyorstalpaló: a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kiemelt funkciói között szerepel a vezeték nélküli, a tíz perces feltöltés, a 16 MP-es kamera és az S Health 4.0, valamint a Galaxy S6 edge esetében az egyedi, ívelt kijelző.

.

Hozzászólások