Pénznyelő varázsló

Ilyen trükköt még tutira nem láttál!

2016/07/25

Amerika legnépszerűbb tehetségkutatójában nem egy varázsló bukkant fel eddig, de ez a srác minden eddigit maga mögé utasította pár perces trükkjével.

Nem is olyan régen írtunk Hajnóczy Soma legújabb trükkjéről, de úgy sejtjük, hogy Blake Vogt előadását látva bizony ő is csak vakarná a fejét, hogy na ez most micsoda is. Az America’s Got Talent ügyeletes bűvésze ugyanis olyasmit csinált, amit előtte egyetlen varázsló sem: elrágcsálta a zsűri pénzének egy részét.

Persze ez még önmagában nem mutatvány, és nyilván mi sem írnánk róla, ha ennyiről szólna az egész. A folytatásban azonban vitt egy olyan csavart a történetbe, amin mi is csak nevetni tudtunk. Pedig rém szkeptikus arcok vagyunk ám itt a szerkesztőségben, és írtunk is már bűvészek leleplezésérőlmeg úgy amúgy se nagyon hiszünk el semmit. Ennek ellenére az alábbi videót nézve semmi másra nem tudunk gondolni, csak földön túli ördöngösségre, misztikumra és Gandalfra vagy Dumledore professzorra.

Blake Vogt trükkje (ránézésre legalábbis) végtelenül egyszerű, és éppen ebben van a fifikája. Nem csak simán röhögünk rajta, és legyintünk, mondván “na jó, elmész te a fenébe”, hanem többször vissza is tekerjük a videót, hogy rájöjjünk, hol csal a srác. De nem tudunk, pedig higgyétek el, nem egyszer néztük meg a felvételt. Egész egyszerűen nem találjuk meg azt a pillanatot, ahol csal.

Nektek sikerül?

Hozzászólások