Petra a Supermodel of the year 2014 versenyzője

A 21 éves modell körbeutazná a Földet

2014/06/27

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper DominikaVeréb ViktorVári Ágnes és Dorogi VivienKarafa Marcell, és Petrovich Dorina után Bartha Petrát is megismerhetitek.

petra

“Bartha Petra vagyok, 21 éves és mindig is érdekelt a modellkedés, mert szerintem rengeteg lehetőség van benne. A fotózásokon új emberekkel találkozni, megismerkedni és minden egyes képen más-más arcát tudja megmutatni az ember.

Imádok utazgatni és látni a szebbnél szebb helyeket, belekóstolni a különböző városok kultúráiba. Ezért is választottam most a japán szakirányt és felvételiztem a Károli Gáspár Református Egyetemre. Úgy vélem, ebben a szakmában van rá alkalmuk a modelleknek, hogy körbeutazzák a Földet és ha ez megadatik, akkor ne toljuk el magunktól.:) A legfontosabb, hogy mindenki élvezze azt, amit csinál, amivel foglalkozik. Mindig is közel állt hozzám a divat fogalma. Fontosnak tartom azt, hogy ne feltétlen kövessük a trendet, hanem jól érezzük magunkat a bőrünkben és az egyén maga fejezze ki, akár a ruhái által, hogy milyen is ő. Jelenleg cukrásznak tanulok, ami biztosan furcsán hangzik elsőre, de szabadidőmben boldogsággal tölt el, ha süthetek valami finomat a szeretteimnek, akiknek remélhetőleg ízlik is a végeredmény. :P Mostanában sportolok is, leginkább a futás, jóga és cardio áll közel hozzám – “ép testben ép lélek”.

Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem a top 10-be és, be szeretném bizonyítani, hogy 170 cm-es magassággal is lehet valakiből modell és köszönöm, hogy a családtagjaim/barátaim támogatnak ezen a területen is.”

Hozzászólások