Phelps “nője” a sittet is megjárta

A börtönben töltött idő sem telt eseménytelenül

2014/11/25

Újabb meglepetéseket tartogat Michael Phelps számára azzal a 41 éves nővel való kapcsolata, aki eredetileg férfinek született és átoperáltatta magát. Foghatja a fejét a többszörös világ- és olimpiai bajnok – kiderült, hogy “barátnője” a börtönt is megjárta.

Korábban már írtunk róla, hogy az amerikai világsztár úszó, Michael Phelps kalandba bonyolódott a 41 éves Taylor Lianne Chandlerrel, aki eredetileg David Roy Fitchnek született. A “hölgy” nem régiben elmondta, hogy 1992-ben börtönben volt, ahová zsarolás bűntette miatt küldték.

“Tizenkilenc éves srácként egy Maine-ben lévő bárban egy férfitől 10 ezer dollárt kértem arra, hogy nővé operáltathassam magam” – mesélte Chandler kisasszony. – “Az illető átadta az összeget, majd utóbb zsarolással vádolt meg.”

fotó: Daily Mail
fotó: Daily Mail

Igen kalandos volt Chandler kisasszony sorsa a börtönben is, ahol ugyan mindössze 33 napot töltött, de nem eseménytelenül – három elítélt ugyanis megerőszakolta odabent. Emiatt panaszt tett és ügyével újra foglalkozott a bíróság. Ezután kiengedték, azzal a feltétellel, hogy ha két éven belül újabb bűnügybe keveredik, nem fogja elkerülni a börtönt.

Vajon milyen meglepetéseket tartogat még az – azóta már nyilván ezerszer megbánt – nem mindennapi kapcsolat? (forrás: Bors)

Hozzászólások