Piacozás a bulinegyedben

Pénteken nyit a Klauzál Téri Vásárcsarnok

2015/09/28

Koncertekkel, szórakoztató programokkal és persze a legkiválóbb hazai termékek kínálatával nyitja meg a kapuit a megújult Klauzál Téri Vásárcsarnok.

Október 2-án új gyöngyszemet ünnepelhetünk Budapest belvárosában, a Klauzál Téri Vásárcsarnok ugyanis méltán lehet a városi piacok komoly kihívója. Amellett, hogy a csarnok a lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy a pesti háziasszonyok és a városba érkező turisták is könnyen bevásárolhassanak, a nyitva tartásának köszönhetően egy késői vacsora és a másnapi reggeli alapanyagainak beszerzése is borzasztóan egyszerű lesz, hiszen az eladók este 10-ig várják a vásárlókat minden nap.

A pénteki megnyitó programjai is ehhez a belvárosi forgataghoz illeszkednek, mert a pesti „bulinegyed” hangulatát és a piacozás semmivel össze nem hasonlító érzését ötvözik a jobbnál jobb fellépők és a finomabbnál finomabb falatok.

Klauzál 2

A nagyszínpadon olyan művészeket láthat és hallhat majd a közönség, mint az Iszkiri gyerekzenekar, a RollDance kerekesszékes tánccsoport és Krizbai Teca, de fellép a Molnár Antal Zeneiskola Big Bandje, a Budapest Klezmer Band és hazánk egyik legszuperebb bulizenekara, a Garami Funky Staff  is.

A kisszínpad előtt sem hagyják unatkozni a közönséget: itt a vonósnégyes fellépése mellett tombola sorsolás, mini bingó és kívzjáték várja majd a kicsiket és nagyokat, közben pedig a hangulatért felelős DJ a legjobb lemezeket pörgeti.

Természetesen egész nap lehetőség lesz a csarnok bejárására, hazánk egyik kedvenc chéfe, Buday Péter pedig az itt kapható legkiválóbb alapanyagokból készít ellenállhatatlan finomságokat.

Hozzászólások