Pikali exe megtiltotta gyerekeinek a nyaralást

Tönkretette Rékasiék programját

2015/05/17

Pikali Gerda új párjával, Rékasi Károllyal, fiaival és szerelme gyermekével szeretett volna elutazni, de terve dugába dőlt. Exe, Géza keresztbe tett nekik.

Rékasi Károly fiával, Zsigmonddal, és szintén színész párjával, Pikali Gerdával és két fiával, Marcival és Barnival szeretett volna elutazni nyaralni, de a színésznő volt férje, Géza nem egyezik bele a közös nyaralásba.

A Big Brother egykori győztese  nem szeretné, ha gyermekei Rékasival pillantanák meg először a tengert, így nem írja alá a fiúk útlevelkérelmét.

rekasiespikali

Most teljesen át kellett szervezniük mindent – mondta a színésznő egyik kollégája, akinek elpanaszolta bánatát és felháborodását Pikali, írja a Blikk. Úgy tervezték, hogy elviszik mindhárom srácot a tengerhez nyaralni az iskolaszünetben. Csakhogy Gerda exe nem akarja ezt a közös nyaralást. A fiúk útleveléhez szükséges beleegyező nyilatkozatot sem írja alá, odáig el sem jutottak. Nem is értem, hogy miért, hiszen Károly fia, Zsigmond is nagyon jól kijön Marcival és Barnival.

Gézának nagyon fáj, hogy így ért véget a házasságuk és szeretné, ha Rékasi Károly nem venné át az apaszerepet, ezért is ragaszkodik ahhoz, haogy a nagyobb élményeknél – mint például az első tengerparti élmény -, ne a színész legyen a fiúkkal, hanem az édesapjukkal.

rekaiskarolyespikaligerda

Hozzászólások