Pikali Gerda a munkáját is feláldozza Rékasiért

Mellette marad ápolni

2015/07/16

Pikali Gerda azt kérte munkaadójától, hogy szeptemberig kevesebbet forgathasson a TV2 Jóban Rosszban sorozatával, mert párja, a súlyos közlekedési balesetet szenvedett Rékasi Károly mellett szeretne lenni, és ápolni a gyógyuló színészt.

Pikali Gerda munka és két gyermek mellett szeretne minél többet segíteni párának, a súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károlynak, ezért kérte a könnytett munkabeosztást, hogy a Jóban Rosszban sorozatban helyezzék egy időre háttérbe a karakterét, amelyben a TV2 partner volt.

“A heti beosztások összeállításánál mindig figyelembe vesszük a színészek egyéb színházi vagy szinkronmunkáit is. Alkalmazkodunk egymáshoz, hogy ne legyen fennakadás. Gerda is úgy jön forgatni, ahogy neki a legkényelmesebb” – írta a sajtóosztály a Bors megkeresésére.

pg
Pikali Gerda ezentúl kevesebbet dolgozik párja, Rékasi Károly miatt

A színésznő forgatáson volt Rékasi Károly balesetének pillanatában is, a hírre, a hírre a stáb azonnal leállt, és kórházba vitték Pikali Gerdát a párjához. Rékasi Károly egyébként jobban van, járókeret segítségével már közlekedni tud.

Hozzászólások