Pimasz úr az RTL Klubnál folytatja

Már nem tudott azonosulni az elvárásokkal

2015/05/12

Papp Gergő, Alias Pilmasz úr, új csatornánál folytatja tovább ottalvós műsorát és nem is akármilyen feltételekkel. Tíz év után új életet kezdett.

A humoros műsorvezető  alig néhány hónapja távozott a TV2-től, ahol tíz évig dolgozott a csatorna embereként. A Pimasz úr ottalszik megálmodója annak ellenére, hogy korábban úgy említette, a köztévéhez igazol, egy másik csatornához ment – RTL Klubhoz -, ahol igencsak jobb körülmények között folytathatja munkáját, hiszen míg a korábbi munkahelyén alkalmazott volt, addig az új csatornánál maga gyártja műsorait.

Papp Gergő

– Pimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! Ilyenkor mindenkiben felmerül, hogy a pénz miatt döntöttem így, de nézzenek lúzernek, akkor is bevallom, hogy nem így van. Egyszerűen úgy éreztem, hogy egy ideje már nincs ez a műsor a helyén kezelve a TV2-nél, láttam, hogy a csatornánál folyamatosak a változások, és azt is bevallom, már nem tudtam azonosulni a TV2 éppen aktuális arcaival. Ugyanakkor pedig riporterként folyamatosan követtem a konkurens csatornát, láttam, hogy profizmus övezi, és vágytam arra, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akiktől van még mit tanulni. Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni – mondta Papp Gergő a Blikknek.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a TV2-n lehetséges szereplő sztárok többségével már leforgattuk ezt a műsort. Az RTL-lel most új kapuk nyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek. Nem beszélve arról, hogy a műsort már továbbfejlesztettük, úgyhogy ha esetleg kifogynánk az alanyokból, akkor is van ötlet a tarsolyunkban, de erről egyelőre szó sincs. A csatorna ugyanis úgy akarta megvenni a Pimasz urat, ahogy most van, így a következő évadra meg is kötöttük a szerződést – folytatta Pimasz úr.

Papp Gergő – vagyis Pimasz úr – ősztől már az RTLII-ről jelentkezik azzal a formátummal, mellyel az utóbbi időben összeforrt a neve.

A Pimasz úr Ottalszik címmel jelentkező műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. „Az RTL-nek köszönhetően nemcsak újabb epizódokat láthatnak a nézők, de új kapuk is megnyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek” – mondta Papp Gergő, aki feleségével együtt már bele is vetette magát az új epizódok forgatásába. A nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy beleshessenek a sztárok otthonába. „Papp Gergő annak idején az RTL Klubnál kezdte a pályafutását és nagy örömünkre szolgál, hogy most a saját formátumával újra az RTL csapatában üdvözölhetjük. Különösen örülünk, hogy ez a műsor ősztől már nálunk, az RTLII-n lesz látható” – tette hozzá Kolosi Péter programigazgató.

Hozzászólások