Pimasz úr és felesége a legjobbat hozza ki egymásból

Kisfiának focimeccset közvetít

2014/07/12

Papp Gergő Pimasz úr számára óriási dilemma volt, hogy miként fog működni a munkakapcsolat a feleségével, de az idő őket igazolta. Valódi családi vállalkozás az övék, hiszen nem csak a magánéletben, hanem a munkában is egy párt alkot Pimasz úr és operatőr felesége.

Papp Gergő és feleségeSok kapcsolat ráment már arra, hogy a felek elkezdtek együtt dolgozni, de Pimasz úrék jelentik azt a kivételt, akik erősítik a szabályt. Az új évadban ismét látható lesz a televízióban a Pimasz úr Ottalszik, melynek munkálatai már javában zajlanak, Gergő és felesége imádja, hogy a forgatások alkalmával is a legjobbat tudják kihozni egymásból.

“Fogalmam sem volt arról, hogy a jól működő házasságunk jól működő munkakapcsolat lesz-e, és nem kis aggodalom volt bennem emiatt. Viszont a legnagyobb meglepetésemre ez már évek óta remekül megy. Igazán nem lehet különválasztani az életünk e két fontos részét, sokszor van olyan, amikor otthon is dolgozunk, mert benne élünk a produkcióban, és folyamatosan cikáznak a gondolataink, ötleteink, hogy hogyan tudjuk majd a legjobbat kihozni a következő forgatásból” – meséli Pimasz úr.

A házaspár a Pimasz úr Ottalszik előző két szériáját megfeszített munkatempóban készítette, de most már a nyáron dolgoznak az új évadon. A nyaralást már májusban letudták, és most nyugodtan haladnak az előkészületekkel.

Ábel

“Remek hármas vagyunk mi a feleségemmel és a kisfiammal, egyszerűen imádunk együtt lenni. Előfordul, hogy Ábel velünk van munka közben is, vagy elvisszük egy-egy buliba, de amikor nagy odafigyeléssel kell dolgoznunk, akkor a nagyszülők vigyáznak rá. Sem őt, sem pedig az interjúalanyt nem akarjuk terhelni, hiszen bármennyire is vagány srác, mégis csak egy hétéves kisfiú. Imádja a focit, minden nap rávesz, hogy játsszunk együtt, olyankor teljes szerelésben, rúgjuk a bőrt, emellett pedig közvetítem a képzeletbeli meccset” – teszi hozzá a műsorvezető.

Hozzászólások