Pintér Tibort elhagyta barátnője

Pintér Tibor és barátnője szétköltöztek

2018/10/16

Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb barátnője, Fridi az utóbbi időben rengeteget veszekedtek, és a viszonyuk annyira elharapódzott, hogy a fiatal lány elköltözött.

Pintér Tibor és fiatalabb szerelme viszonya az elmúlt időszakban igencsak viharossá vált. a fiatal lány káromkodva hagyta ott a 44 éves színészt a Mokka élő adásában. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója ezek után nem is tagadta, hogy a kapcsolatuk a szakítás szélére került, és, ha nem tudnak változtatni, akkor elválnak az útjaik. Úgy tűnik, hogy újabb mélypontra került a kapcsolatuk, ugyanis a Blikk információi szerint Fridi elköltözött Pintér Tenyától.

A népszerű színész június végén még nagy örömmel jelentette be élő műsorban, hogy kedvesével egy év járás után összeköltöznek, ez természetesen meg is történt, ám Fridinél közel négy hónap együttélés után betelt a pohár.

rooktkqTURBXy9jOGJjODMzYWIwZGJlNGRjNDJlYzAwYjQ0YThiMjQyOC5qcGVnkpUDAMy7zQouzQW5kwXNAxTNAbw

Sokszor ellentétes pólusaink vannak, de próbáljuk ezt egyensúlyba hozni. Most az lesz a legjobb számunkra, ha különköltözünk” – nyilatkozta a 21 éves lány a lapnak.

Pintér Tibor legénylakása a Kincsem Park egyik lovászlaka, azonban otthonát emiatt nem annyira egyszerű Fridi szerint rendben tartani.

“Hiába takarítok, állandóan bejön a por, a lószag áthat mindent” – magyarázta a lány, aki szerint Pintér Tibor nem figyelt a tisztaságra egyáltalán, simán bevonult a lakásba lovaglócsizmában, ez pedig még több konfliktust szült kettejük között.

A lapnak a színész is megszólalt, aki megértette Fridi döntését, ennek ellenére hisz abban, hogy a szétköltözés megerősíti a kapcsolatukat, mert szerinte összetartoznak.

“Meg kell értenem, ahhoz, hogy ez működni tudjon, neki is boldognak kell lennie a kapcsolatban, és neki most egy igényes, szép környezetre van szüksége” – tette hozzá.

forrás

Hozzászólások