Pippa Middleton őszinte vallomása a hercegnőről

Kate testvére egy tévés műsorban beszélt érzelmeiről

2014/06/30

Pippa Middleton hihetetlen módon uralkodik az újságok hasábjain. Szinte annyit cikkeznek róla, mint testvéréről, a hercegnőről.

pippa-middleton-hair-get-her-wimbledon-blowdry-43720_w1000Pippa Middleton nemrég Matt Lauerrel beszélgetett Londonban, a Today Show-ban. A műsorvezető arról kérdezte őt, hogy mennyiben változott meg a kapcsolata Kate-tel, amióta ő feleségül ment a trónörököshöz.

“A kapcsolatunk nem sokban változott meg azóta, még mindig sokat találkozunk, sok időt töltünk együtt. Persze Kate mindig óvatos, hiszen egy egész világ figyeli minden lépését, és ezért megfontolt, amikor az emberek szeme előtt van, de összességében nem változott meg semmi. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz, és ez segít mindannyiunknak, hogy két lábbal a földön tudjunk maradni. “

Pippa Middleton azt is elmondta, hogy akkor hívja fel testvérét, amikor csak szeretné, mert Kate-nek mindig van ideje arra, hogy a családjával foglalkozzon.

“Megmaradt a normális testvéri kapcsolatunk, és közel állunk egymáshoz, támogatjuk egymást, és mindig kikérjük a másik véleményét bizonyos dolgokkal kapcsolatban.”

Hozzászólások