Pirner Alma gyermeket szeretne

A fétistanfolyam háziasszonya a családalapítást tervezi

2014/08/04

A rúdtáncvilágbajnok megosztó az emberek körében. Sokan példaképként tekintenek Pirner Almára, ám vannak olyanok is, akik nem néznek rá jó szemmel – talán felnőttfilmes múltja miatt.

pirner2Pirner Alma már nemcsak rúdtáncoktatással támogatja a nőket az alakformálásban, és az önmegvalósításukhoz vezető úton, hanem fétistanfolyamok háziasszonyaként egyfajta pszichológiai segítséget is nyújt az arra igényt tartó hölgyeknek. A 33 éves oktató már kislányként is igazi csaj volt saját bevallása szerint, ami az öltözködését, viselkedését és kreativitását illeti. Mindig előadóművész szeretett volna lenni, ezért már 17 éves korától táncosnőként dolgozott – árulta el a Kiskegyednek adott interjújában.

Alma egyáltalán nem szégyelli felnőttfilmes múltját, hiszen úgy érzi, ezeknek az „alakításoknak” köszönheti azt, ahol most van.

„Pár filmről van szó. Ami nem félresiklás, hanem tudatos döntés volt annak érdekében, hogy a show-műsoraimat jobban el tudjam adni. Vannak olyan országok, ahol ez alapvető követelmény. De legalábbis emeli a gázsit…”

Mivel folyamatosan jó formában kell lennie, nem engedheti meg magának a bűnözést. Pirner Alma nem titkolja, hogy hogyan tudja megőrizni irigylésre méltó idomait. Íme a titka: „Bármikor jöhet egy fellépés – nem úgy, mint egy fitneszversenyzőnél, aki két verseny között bűnözhet a konyhában. Nekem mindig készenlétben kell állnom. Az én műfajomban, ha például csak egy alsóban és mellbimbódíszben vagyok a színpadon, nem lehet elpalástolni 1-2 plusz kilót sem. És nap mint nap kiállok a tanítványaim elé, akiknek a szemében példakép vagyok. Ez nagy nyomás rajtam, de olyan életmódot alakítottam ki, hogy folyamatosan tartsam a súlyomat, és közben erős is legyek. Három óránként eszem, magamnál hordom az előre elkészített, szigorúan diétás menüt, csak vasárnap engedem meg magamnak, hogy azt egyek, amit akarok.”

A rúdtáncbajnok egy igazi profitól tanulta meg a fétistanfolyamhoz szükséges alapokat. Az is kiderült, hogy honnan jött az ötlet, hogy ilyen órákat is tartson…

„A tanítványaimtól. Latex ruhában láttak egy show-ban, ami megmozgatta a fantáziájukat, és A szürke ötven árnyalatát is emlegették, ami nagy divatot teremtett. Meglepődtem, mekkora az érdeklődés. Maximalista vagyok, ezért kerestem egy londoni dominát, aki már 25 éve ezzel foglalkozik, és kimentem hozzá tanulni. Most is folyamatosan képezem magam hétvégenként. Nagy a tévhit az ilyen szeánszokról, és kevesen tudják, hogy a profi dominák egyáltalán nem létesítenek szexuális kapcsolatot a szolgájukkal! Ez nem csak az ostorsuhogtatásról szól, hanem mély pszichológia van mögötte. Óriási személyiségfejlődésen mennek keresztül a lányok hétről hétre! Levetkőzik a gátlásokat, felfedezik, mennyire uralkodó vagy alárendelt típusok, és megtalálják a kettő közötti összhangot. Cégvezető nők otthon nem akarnak döntéseket hozni, de akiknek egész nap megmondják, mit csináljanak, a magánéletben inkább fordítva szeretnék. Mindenki saját, úgynevezett mistress nevet is választ magának. Közben jókat nevetgélünk.”

Még egy éve sincs, hogy megismerkedett jelenlegi kedvesével, de már tervezik a – hosszú távú – közös jövőjüket, amiben természetesen a gyermekvállalás is szerepel.

„Nagyon korán egymásra éreztünk, és sok lényeges dologban hasonlóak vagyunk. Ötletek, kreativitás, pörgős élet, kevesebb, de minőségi együttlét. Nem kell magyaráznom neki, hogy a munkám a szerelmem. Viszont előre megtervezzük, hogy hétvégén elutazunk, és akkor csak egymással foglalkozunk. A következő öt évben szeretnék gyermeket, és a párom is belátható időn belül képzeli el. Nem hiszek abban, hogy létezik erre tökéletes időpont, mindig lehetne halogatni például lakásfelújítás vagy új autó miatt. Ha eldöntöm, új fejezetet nyitok az életemben!”

Hozzászólások