Pirner Alma hasznot húz gyermeke születéséből

Az egész ország láthatja a szülését

2015/10/27

Pirner Alma terhessége alatt kihasználta a gyermekáldásnak köszönhető népszerűségét, szülését pedig egy egész ország nézheti majd végig.

Az egykori rúdtánc világbajnok egyáltalán nem rejtegette terhességét, sőt, az első pillanattól végigkísérhettük a gyermekáldás minden pillanatát. Alma láthatóan jól bírta a terhességet, és gyakran meg is mutatta, hogyan változik a teste.

Most az is kiderült, hogy a Facebookos posztjai mellett a kamerák előtt is mindent megmutatott a várandóssága alatt, hiszen ő is szerepelni fog az Édes Élet új évadában. Almát a terhessége 9. hónapjától követték a kamerák, így amellett, hogy a mindennapjait filmre vették, azt is láthatja az ország, hogyan szülte meg kisfiát, és hogyan vette kezébe először édesapja Alent.

„Amikor egy ilyen show-ban szerepel valaki, vállalja, hogy sebezhető. Ez pedig erőssé tesz. Ráadásul ez a műsor egy kimozdulási lehetőség is egyben a szülés után, mert össze kell szednem magam. Így nem tudok belesüppedni a hétköznapokba vagy itthon ülni napokig pizsamában. Mi biztosan csak nyerünk ezzel a műsorral – állította a Borsnak Alma.

Hogy nyer a műsorral, az kétségtelen, hiszen terhessége alatt hatalmas népszerűségre tett szert, amit még egy saját bloggal is megkoronázott, ahol nőknek ad tanácsot: miként lehet a terhesség előtt és után is fitt és csini csajnak lenni.

Hozzászólások