Playboy-nyuszi lett az egykori gida – szexi fotókkal

Vastag Csaba veszi el a szüzességét

2014/07/21

Pajor Noémi egy évig táncolt Szikora Robi mögött R-GO gidaként, most azonban más irányt vett az élete: a gyönyörű lány a Casanova Night Musical egyik főszerepét játssza, „másodállásban” pedig a Playboy magazin címlapján pózol.

Ártatlan színdarabnak indult, erotikus fotózás lett belőle – Pajor Noémi, az egykori R-GO gida eddig ismeretlen terepen próbálta ki magát, hiszen a színpadon és a kamerák előtt is le kell dobnia ruháit. A lány frissen diplomázott a Táncművészeti Főiskolán, és éppen színházi premierjére készül a Casanova Night Musicalben, ahol pikáns jelenetei lesznek Vastag Csabával.

„Egy szűz lányt alakítok a musicalben, akinek Vastag Csaba veszi el az ártatlanságát. Kezdetben annyit tudtam a szerepről, hogy sokat kell táncolni, szaltózni, különleges mozdulatokat bemutatni, vagyis olyasmiket, amihez egy táncos igazán ért – aztán az idő múlásával a rendező egyre inkább tolta el a korlátokat, “szabadította meg” ruháitól a karaktereket, végül nem sok minden maradt rajtam sem. A legizgalmasabb jelenet talán az, amikor Csabával épp az első kalandra készülünk, amikor belép a szobába az édesapámat játszó figura, és ahogy szétrebbenünk, kettőnkön összesen egy tenyérnyi ruha van – hogy mi az, majd kiderül. A darab témáját ismertem, így egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy át kell lépnem egyfajta korlátot a színpadon, de azt tartom, hogy aki ezt a munkát választja, az a rendező kezébe adja a sorsát” – mondta őszintén Noémi, aki színpadon még nagyon sokszor szeretne állni, a nyuszis magazin fotózása azonban egyszeri alkalom volt számára. – „A Casanova darabnak köszönhetem a Playboy felkérését, de ez sokkal nagyobb fejtörést okozott, hiszen ez a fajta vetkőzés más, mint a színpadi. Viszont régóta tetszenek a magazin képei, amelyek inkább művésziek, mintsem közönséges aktfotók, Nánási Pál munkáit pedig egyenesen csodálom, így nagyon örültem, hogy együtt dolgozhattunk. Ez a fotózás nem valaminek a kezdete, hanem egyszeri alkalom: rólam nem fognak előkerülni meztelen fotók, hiszen sosem készültek ezelőtt, és nem is tervezem, hogy a jövőben újra levetkőzöm a kamera előtt” – jelentette ki határozottan a táncosnő, aki szüleit és párját sem avatta be, milyen sorozat készül róla, de biztos volt benne, hogy mindannyian támogatni fogják.

A musical gondolata már régen megfogalmazódott Hamza Zoltán producer fejében, aki egyetlen előadásra készült, a nagy érdeklődés miatt azonban több alkalma is lesz a színpadon üdvözölni a darabot.

„Egy éve álmodtuk meg a Casanova Night Musicalt. Hamar rájöttünk, hogy a legnehezebb feladatunk a szereplők kiválasztása lesz, hiszen a darabban csak kifogástalan hangú énekesek kaphatnak helyet. Így sok fejtörés után a címszerepet Vastag Csaba kapta meg, a másik férfi főszerepet pedig az öccse, Vastag Tomi, aki a titkos követőjét alakítja, akit mindenki csak a Kölyök néven emleget. Mivel mindketten gyerekkoruk óta játszanak a Veszprémi Színházban, énekhangjukat pedig egy egész ország imádja, szerintem remekül választottunk. Hozzájuk kellett keresnünk 6 nagyon jó csajt, így került a képbe Dér Heni, Erdőhegyi Brigitta, Erdélyi Csilla, Pajor Noémi és a Nyári lányok. Velük összesen 50 fős legénység szórakoztatja majd a közönséget augusztus 2-án az Esztrád Velencei Vízi Színház színpadán. A koncepciónk nem az volt, hogy becsalogassuk a közönséget egy kőszínházba, hanem hogy mi menjünk utánuk kedvenc nyári helyszínükre, a vízpartra. Talán épp emiatt olyan hatalmas az érdeklődés, hogy a tervezett egy előadás után, augusztus 20-án is műsorra tűzzük a darabot” – mesélte Hamza Zoltán producer, aki a társasággal egy csapatépítő kirándulásra készül az olaszországi Velencébe.

Hozzászólások