Pofonegyszerű koktél receptek szilveszter estére

Segítünk, hogy tiéd legyen a legjobb buli!

2017/12/29

A barátaid körében, egy házibuli keretében búcsúztatod az évet? Akkor figyelj! Pofonegyszerű, pillanatok alatt elkészíthető koktélokat mutatunk! 

Az éjféli pezsgős koccintásig számos egyéb dologra emelheted poharad, márpedig a köszöntőkhöz, tósztokhoz alkohol illik. A következő koktéloknemcsak a szemet kápráztatják el, de ízre is isteniek, ráadásul hipergyorsan elkészülnek. Vedd elő mixer-énedet, és lepd meg vendégeid egy-egy ízeltes koktéllal.

Margarita

Citromszeletekkel nedvesítsd meg a pohár peremét, és nyomkodd sóba. 4 cl fehér tequilát, 1 cl Cointreau-t, 1 cl limelevet, 2 cl citromlevet és néhány jégkockát rázz össze shakerben. Töltsd pohárba, és szívószál nélkül kínáld!

margarita

Tequila Sunrise

Tegyél egy pohárba jégkockát. Önts rá 5 cl tequila silvert, 10 cl frissen facsart narancslevet és 2 cl citromlevet. Tegyél szívószálat a pohárba, és óvatosan önts bele 2 cl gránátalmaszirupot.

TequilaSunrise_Header.png

Mai Tai

6 cl barna rumot, 2 cl barackpálinkát, 1 cl mandulaszirupot, 1 cl limelevet, 1 cl citromlevet és 18 cl ananászlevet rázz össze shakerben, és töltsd ki pohárba. Jégkockával kínáld!

mai tai

Sex on the Beach

Rázz össze shakerben 2 cl őszibaracklikőrt, 2 cl grenadint, 3 cl vodkát, 8 cl narancslét, és 8 cl ananászlét. Jégkockákra töltsd rá, majd adj hozzá 2 cl gyömbérízű szénsavas üdítőt.

sex-on-the-beach-cocktail

Mojito

Tegyél néhány borsmenta- és limelevelet egy pohárba, és önts rá 5 cl barna rumot. Picit törd össze a leveleket, majd adj hozzá egy evőkanál barna cukrot. Töltsd fel a poharat tört jéggel és ásványvízzel, majd keverés után kínáld!

Mojito-Cocktail-recipe-Havana-club_1

Zombie

4 cl barna rumot, 2 cl barackpálinkát, 1 cl 73%-os rumot, 1 cl triple secet, 1 cl limelevet, 1 cl citromlevet, 10 cl ananászlevet és 8 cl narancslevet rázz össze shakerben, és adagold pohárba. Naranccsal díszítsd!

s320373393691442963_p40_i1_w640

Hozzászólások