Pokemon Go: a leghasznosabb oldalak

Szerezd meg hát mind - egy kis segítséggel

2016/07/21

Még mindig tart a Pokemon Go láz (nem is tudjuk, minek kell ezt leírnunk egyáltalán). Összegyűjtöttünk hát három hasznos oldalt, ami sokat segíthet!

A Pokemon Go lehet egyszerű játék is, amit kiegészítesz egy kis mászkálással, és lehet egy hardcore addikció is, mikor az egész napod/heted/életed a játékról szól. Mi a szerkesztőségben valahol a kettő határán lebegünk: nem hagyjuk, hogy teljesen beszippantson minket, de azért igyekszünk a legtöbbet kihozni belőle, mikor játszunk. Számolgatunk, tervezgetünk és megvalósítunk. Ehhez pedig néha igénybe veszünk egy kis külső segítséget is, hiszen mindenki szereti, ha könnyebben halad a dolgokkal, nemdebár? 

Megmutatjuk most azt a 3 weboldalt, ami a legtöbbet segít játék közben: kényelmesebbé teszi a vadászatot, kiszámol helyettünk néhány dolgot, segít megtervezni a következő lépéseket. 

1. PokéVision

pokevision

A PokéVision egy térkép, amin megnézhetjük, milyen pokémonok vannak épp a közelünkben, és meddig maradnak még. Az információkat a játék szervereiről szerzi (tehát érthető okokból kifolyólag néha ez is mocskosul belassul), és Magyarország területén belül sajnos nem a legpontosabb. Így is hatalmas segítség lehet azonban, mert a nagyobb fogásokat 99%-ban mutatja.

KATT IDE ÉRTE

2. PidgeyCalc

pidgeycalc

Ha elérted a 9. szintet, és megkaptad az első lucky eggedet, akkor elérkezett az idő elővenni ezt a csodálatos kis kalkulátort. Ez semmi mást nem csinál, csak megmondja, mennyi pokémont és candyt tudsz felhasználni evolvehoz, és abból mennyi xp-t gyűjtesz, ha elhasználsz egy lucky egget. Mi elég gyakran használjuk, és ennek köszönhetően tudjuk, hogy ha most eldobnánk egy tojást, akkor maximum 33 000 xp-t szerzünk – vagyis továbbra is gyűjthetjük a pidgeyket…

KATT IDE ÉRTE

3. PoGo Toolkit

pogotoolkit

Evolveolnál egy lényt, de nem tudod, mire számíts az átalakítása után? Ez a weblap ebben segít, ugyanis kiszámolja neked, hogy x pokémon y cp-vel milyen erős lesz az evolúció után. Kifejezetten hasznos, ha valamiből esetleg duplikációnk van, és nem tudjuk, melyiket éri meg jobban fejleszteni. 

KATT IDE ÉRTE

Hozzászólások