Pokémon láz, avagy vegyetek meg minden szart

Ha nem tudod, mire költs el egy rakat pénzt, segítünk

2016/07/29

Úgy fest, Golyó nem túlzottan rajong a Pokémon népszerűségéért. Ennek ellenére mutat nektek két kütyüt, amit igazi rajongóknak muszáj megvenni – persze jó pénzért…

Megjelent a Pokémon Go, ami már több halálos áldozatot is követelt, mivel játék közben az alany csak a telefonját figyeli, miközben a kis pokémonokat vagy pikácsukat fogdossa össze. Igen ám, de több embert autó ütött el, egy srácot meg lelőtt egy ház tulajdonosa, mert az a kertjében akarta befogni a virtuális biszbaszt. Sutty, kinyírta, mert betörőnek nézte.

Ezek borzalmas dolgok, viszont dübörög a pokémon biznisz, és úgy fest, megállíthatatlan. Két kis alkalmatosságot mutatok meg nektek, amiért a függők bizonyára sok lét fognak a boltok kasszáiban hagyni.

Az első talán engem nem fogna meg, még ha függő lennék se, mert tényleg elveszi a játék lényegét. Egy csuklóra szerelhető, blootooth-szal működő kis kütyüről van szó, ami összeköttetésben van a telefonoddal, és ha észleli a kis ” biszbaszokat” anélkül túszul ejti, hogy elütne téged a tejeskocsi, miközben vadászol.

collage2

A másik egy pokémonos telefontöltő, mivel ha egész nap vadászol, bizony bizony lemerül a telód (Egész nap? Két óra max). De itt a csodatöltő, illetwe powebank! Kerek is, nagy is, pokémonos is, vegye- vigye jó pénzért!.

collage1

Most meg jönnek majd a másolatok, amik kínaiak – mint ez a szar mese…

Hozzászólások