PopUp Lounge bár a belváros tetején

Igazi ékszerdobozra bukkantunk a Fashion Streeten!

2014/07/23

Budapesten mindenki egy eldugott helyről beszél… Annak ellenére, hogy a kíváncsi tekintetek nem láthatják, a belváros közepén található. Pontosabban felette. Kiderítettük, hogyan juthatunk be a rooftop bárba, ahonnan mesés panoráma nyílik a budai hegyekre.  

A Fashion Street-i Deák Palota tetején lévő PopUp Lounge rooftop bár divatos, de nem zsúfolt, és nem is csak a külsőségekről szól. Bátran szervezhetünk ide születésnapot, de akár egy baráti társasággal is felmehetünk fröccsözni. A két ötletgazda, ifj. Csipak Péter és Marek Zoli mesél a barátságos, mégis nagyon trendi helyről.

CsipakMarek

RC News: Hogyan született meg a PopUp Lounge ötlete?

ifj. Csipak Péter: Teljesen véletlenül, egy tárgyalás közben merült fel, hogy az üzletház tetején lévő, mesés panorámát nyújtó helyből egy kellemes rooftop bárt lehetne kialakítani. Megálmodtuk, és nekiláttunk a megvalósításnak. Ugyan már működik a bár, de folyamatosan jönnek az új ötletek, és ez alapján alakítgatjuk, formáljuk. Az a végleges célunk, hogy olyan helyet hozzunk létre, amilyen még nincsen Budapesten. Tematikus bulikat szervezünk a PopUp Lounge-ban; ezzel olyan pluszt adunk neki, ami kiemeli a többi szórakozóhely közül.

PopUpLounge

RC News: Milyen típusú helyet szerettetek volna kialakítani?

ifj. Csipak Péter: Egy nyugodt, borozós, fröccsözős helyet, ahol jó a zene és szuper a társaság. Nem bulikra, hanem buli előtti találkozókra ajánljuk vagy születésnapokra, esetleg romantikus randevúkra. A meseszép kilátás és a gyönyörű környezet mindenkit magával ragad.

PopUpLounge1

RC News: Miben más ez a hely, mint a többi?

Marek Zoli: Hadd válaszoljak egy vendégünk visszajelzésével, aki ezt írta: “Miért is ennyire jó a PopUp Lounge? Mert amikor barátok csinálnak barátoknak és az ő barátaiknak egy helyet, amihez a szívüket is adják, ahol nem a kivagyiság a cél, akkor egy ilyen nagyon kellemes hangulatú, különleges hely jön létre. Ide nem azért jársz, hogy mutogasd, mid van, miközben lehet nincs is, hanem azért, mert itt csak az számít, aki vagy! Megtisztelő, hogy barátok lehetünk, hatalmas respect Marek, Peti uraknak és további sok sikert mindenben!

Kevés rooftop bár van a városban, már ezért is kuriózum. Ahogy a neve mutatja: pop up store jelleggel működik, tehát mindig az aktuális eseményekhez időzítve alakítjuk ki nyitvatartásunkat. Egy olyan közösséget szeretnénk létrehozni, amely a bulik előtt nem otthon iszogat, hanem nálunk. Kellemes zene szól, meseszép a környezet, és mivel itt többen elférnek, mint egy lakásban, ezért érdemes tőlünk elindulni az éjszakai partira. Fontos számunkra, hogy a Fashion Street áldását adta erre a projektre, és szabad kezet kaptunk a Deák Palota tetején levő hely kialakításában. Így maximálisan meg tudjuk valósítani az álmunkat.

PopUpLounge2
RC News
: Ha valaki szeretne elmenni a PopUp Loungeba, mikor és hogyan juthat be? Mennyire zárt a rendszeretek?

Marek Zoli: Amikor egy húsz-harminc fős társaság bejelentkezik, akkor biztosan nyitva tartunk, de az a célunk, hogy csütörtök-péntek-szombaton mindig számíthassanak ránk a vendégek. Ha valaki szeretne, be tud jönni. Egy közösséget, klubrendszert szeretnénk létrehozni, amelyben barátságok, vagy akár üzleti kapcsolatok is születhetnek. Minden vendégnek tudjuk a telefonszámát, e-mail címét, rendkívül fontosak számunkra a személyes kapcsolatok. Egyelőre tesztüzemben működünk, de jól haladunk az álmunk megvalósítása felé.  Az a cél, hogy a PopUp Loungeban mindenki jól érezze magát!

Hozzászólások