Pordán Petra megmutatta meztelen bájait

A végeredmény sokkoló lett

2015/03/25

A bájos rádiós műsorvezető, Pordán Petra szerint egy meztelen női testtel bármit el lehet adni. A tény, hogy pucér fenék és mellek vannak egy képen önmagában elegendő ahhoz, hogy felhívjuk a figyelmet valamilyen témára. Erre a mondatára csapott le egy leleményes csapat, hogy meztelenre vetkőztessék a műsorvezetőt.

Petrának inkább a hangja, mint az arca lehet ismerős sokak számára, ő az, aki minden reggel ébreszti a hallgatókat Bochkor Gáborékkal a Music FM-en. Ami eddig egészen rejtve maradt a hallgatók elől, azt most teljes valójában mutatta meg a műsorvezető egy fotózás alkalmával. Miután élő adásban tett kijelentésére záporoztak az ötletek, hogy hogyan és miként lehetne Petra testét értékesíteni, a rádiós kijelentette, hogy még mielőtt bárki túl gondolná a dolgot, ő kizárólag jó ügy érdekében vetkőzne.

A Tetovált Állatmentők Egyesületének végül sikerült az, ami másnak nem: ruha nélkül kapták lencsevégre a csinos lányt. Az eredmény viszont még annál is sokkolóbb lett, amilyennek eredetileg gondolták. A koncepció alapján egy megnyúzott test és az állat szőrében tündöklő glamouros nagyvilági nő kontrasztját szerették volna ábrázolni. Petra meztelen testét anatómiai pontossággal maszkírozták csupaszra, az élő húst, az izmokat, sőt, még az inakat is megjelenítve rajta.

pordanpetra5

“Az volt a célunk, hogy meghökkentő legyen a végeredmény, és az emberek elgondolkozzanak azon, amit látnak” – mesélt az első lépésekről Petra, aki maga is a lelkes állatvédők táborát erősíti. “Nem számítottam arra, ami végül a tükörből visszaköszönt. Egyszerűen sokkolt a végeredmény. Amikor a maszkolás után megláttam magamat, nem hittem a szememnek. Hátborzongató érzés volt a saját bőrömön látni és tapasztalni azt, amit állatokkal művelnek csak azért, hogy mi emberek bundát és táskát hordhassunk” – árulta el kérdésünkre a rádiós, hogy milyen érzések kerítették hatalmába a fotózáson. “Amikor pedig be kellett lépnem a fotózás helyszínéül kialakított kínkamrába, teljesen letaglózott a látvány. Addig azzal nyugtattam magam, hogy ez csak egy festés. Abban a pillanatban, hogy beálltam a díszletbe, rendkívül nyomasztónak éreztem a helyzetet, mondhatni bennem is akkor tudatosult először, hogy mi is történik valójában” – tette hozzá Petra.

pordanpetra

Saját bevallása szerint akkora hatással volt rá a fotózás, hogy azóta is azt érzi, minél előbb el kell indulnia ennek a kampánynak, hogy felhívják a figyelmet a sok szörnyűségre, ami titkos és tiltott telepeken zajlik.

A cél szentesíti az eszközt, a műsorvezető tényleg meztelenre vetkőzött, igaz a festés és egyéb kiegészítők miatt a nőies domborulatok rejtve maradnak a kíváncsi szemek elől. Most biztosan sokakban felmerülhet a kérdés, hogy látható lesz-e valaha a rádiós ennél pikánsabb képeken? Szomorú hírünk van a férfiaknak, Petra ugyanis egyértelműen kijelentette, hogy ennél többet bizony soha nem fog mutatni magából.

fotó: Tischler Zoltán

Hozzászólások