Pornórendező leszek: A rossz lányok házhoz mennek

Kurvázás egy férfi szemszögéből

2016/05/20

Eljött hát a nap. Mostantól nálunk olvasható a Pornórendező leszek! Az első alkalommal egyből egy izgalmas világba tekinthetünk be: a prostituáltakéba.

logo

Csengettek. Ránézek az órámra, 5 perccel hamarabb érkezett meg. Elismerően hümmögök, szeretem, ha valaki ad a pontosságra. A magassarkú semmivel sem összetéveszthető hangja egyre inkább kúszik be a nappaliban szóló lágy zene elé. Már éppen kopogna, de megelőzöm, s a látvány, mely fogad, minden képzeletet felülmúl. Bézs, combközépig érő kabátját a dekoltázsa csak úgy feszíti szét, kecses lábát harisnya takarja, melyet egy fekete körömcipő tesz teljessé. Beinvitáltam. Az asztalon egy üveg fehérbor, két pohár, s egy diszkrét kis boríték hever,  ő már tudja mi a dolga. Lesegítem róla a kabátot, s eláll a lélegzetem. A szett ami a domborulatain finoman feszül, észveszejtő. A csipkecsoda tökéletesen kiemeli telt mellét, a hihetetlenül kerek popsiját csak egy falatnyi anyag takarja, csípőjét és combját harisnyatartó ékesíti. Míg a helyére akasztom a lesegített ruhadarabot, igyekszem vágyam kordában tartani, hisz egy igazi férfi minden helyzetben úriember. Addig ő töltött a borból, majd az egyik poharat a kezembe adta. Kihívó mosoly, igéző tekintet, igazi Femme Fatale. Pár korty, mely úgy kúszik végig a torkunkon, mint a selyem érintése a bőrön, egyszerre hűvös, és izgató, főleg ilyen társaságban. Kezeit szabaddá teszi, majd elém térdel….

Ez lehetne akár egy pornófilm kezdete is, vagy egy fejben lepörgetett fantázia, hogy milyen lehet, ha fizetős hölgyet hív magához egy férfi. De mielőtt bármilyen következtetést levonnánk, nézzük meg, milyen egy ilyen találkozó a pasi szemszögéből.

„Minden férfi fejében megfordul, hogy milyen, mikor hív magához egy kurvát. Mikor nincsenek, és nem is szükségesek a felesleges körök, hisz minden résztvevő tudja, hogy miért van ott. Nincs vacsi, nincs virág, nincs x-edik randi, majd alaposan megtervezett első szex. Kényelmes. Nagyon. Igen, ez valahol önzőség, de mi értelme van annak, ha még saját magad is becsapod?  

Először a kíváncsiság hajtott természetesen, s az ominózus alkalom előtt gyakran nézegettem az oldalt, ami kis hazánkban az ilyen hölgyek gyűjtőhelye. Az ilyen témában alkotott filmek csak jobban felkorbácsolták az érzékeim. Majd egyszer csak elérkezett a pillanat, mikor a pornó sem hozta a várt kielégülést, s felhívtam a lányt, akinek az elérhetőségét már korábban elmentettem. Megbeszéltük a fontos információkat, s vártam, hogy az az egy óra hogyan is fog eltelni. Megérkezett, bemutatkoztunk egymásnak, s még az elején lerendeztük az anyagiakat. Szép volt, fiatal, feszes. Csinosan jött, de mégsem kihívóan, majd a fürdő felé vette az irányt, s 10 perc után egy vadmacska jelent meg az ajtóban. Minden mozdulata érzéki volt, semmit nem kellett mondanom, mintha olvasott volna a gondolataimban. Átlagos pasi vagyok, nem kimondottan jóképű típus, de vele azt éreztem, hogy én vagyok a legférfiasabb abban a pillanatban. Kényeztetésem visszautasította, hogy most csak élvezzem a pillanatot, s ne törődjek semmivel. Az új helyzet pikáns mivolta és a lány szexualitása eget rengető orgazmust eredményezett. Imádtam minden pillanatát, s ahogy láttam, ő sem volt ezzel másképp. Kipirult arccal pihegtünk pár percet egymás mellett, majd ő lezuhanyzott, felöltözött és elment. Elégedett mosollyal az arcomon aludtam el. Ezek után gyakrabban pörgettem az oldalon megjelent képeket. Pár napra rá egy alkoholos mámorban töltött este kielégítő befejezését intéztem el telefonon, s elég hamar megjelent a lányka. Sok mindenre nem emlékszem, az ital megtette a hatását, s ezért nem is volt összehasonlítható az első alkalommal. A lány sem volt olyan odaadó. Majd a barátaim leptek meg 2 szexbombával szülinapi ajándék gyanánt. A hölgyek igazán emlékezetesen köszöntöttek fel. A tortán lévő tejszínhab is méltó helyről lett elfogyasztva…  

Nem érzem magam rosszabb embernek, hogy igénybe vettem egy szolgáltatást. Semmi olyan nem történt, amit egyik fél sem akart. És te sem kérdezed meg a fodrászod, hogy neki kellemes volt-e a hajvágás. Az ember a csajára is költ, van, mikor nem is keveset, s még a feje is fájhat esténként. A kurváknál nincs ilyen. Plusz, ha összeszámolod, még anyagilag sem rosszabb a helyzet. Sőt…”

A következő cikkben egy megrendelhető hölgy osztja meg velünk a tapasztalatait. 

Csók

001
Fotó: Kreisch István, Smink, haj: Borsányi László (Bozsó)

Hozzászólások